Ηράκλειο: 250.000 ευρώ για παρεμβάσεις λειτουργικότητας σε έξι χώρους άθλησης
Αθλητισμός

Ηράκλειο: 250.000 ευρώ για παρεμβάσεις λειτουργικότητας σε έξι χώρους άθλησης

Σε ευρύτατες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της λειτουργικότητας κοινόχρηστων χωρών άθλησης και αθλητικών χώρων σε έξι σημεία της πόλης προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Πρόκειται για τους χώρους στις οδούς Ιωαννίνων, Κλεισθένους, Μπομποτίνου, Κιθαιρώνος, Πίτλιγκερ, αλλά και στο αθλητικό κέντρο της οδού Ν. Καζαντζάκη. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική Αρχή εισηγήθηκε και το Σώμα ψήφισε τη διάθεση 250.000 ευρώ για τις απαιτούμενες εργασίες ανακαίνισης.

«Οι χώροι θα αναμορφωθούν πλήρως με νέο εξοπλισμό, χλοοτάπητα ή ταρτάν όπου χρειάζεται, βοηθητικούς χώρους κτλ., ώστε να προσφέρουν ένα ομορφότερο και ασφαλέστερο περιβάλλον στους Ηρακλειώτες που τους χρησιμοποιούν, ειδικά τα παιδιά» αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής.

Στόχος του Δήμου, όπως τόνισε στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, στο άμεσο μέλλον ν’ αυξηθούν οι αθλητικοί χώροι της πόλης. «Με την τροποποίηση του ρυθμιστικού σχεδίου και την αναθεώρηση των χρήσεων γης, που προετοιμάζουμε να φέρουμε στο επόμενο διάστημα στο Δ.Σ., διαμορφώνουμε τις συνθήκες για να δημιουργήσουμε περισσότερους αθλητικούς χώρους στο Ηράκλειο», υπογράμμισε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet