«Χρυσή» νίκη για την Κηφισιά επί της Θύελλας Ραφήνας
Αθλητισμός

«Χρυσή» νίκη για την Κηφισιά επί της Θύελλας Ραφήνας

Με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία αντιμετωπίζει το μέλλον της στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής η Α.Ε. Κηφισιά μετά τη σημερινή νίκη της, με σκορ 1-0, επί της Θύελλας Ραφήνας για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 38′ ο Κυριαζής, έχοντας προηγουμένως δεχθεί την πάσα του Σουλελέ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52′ ο Σάμιος επιχείρησε να πλασάρει τον Κατσούλη, αλλά ο τελευταίος «αρνήθηκε» το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, ενώ στο 66′, μετά από όμορφο μπάσιμο από τα δεξιά, ο Σουλελές έβγαλε τη σέντρα, αλλά το πλασέ του Κυριαζή αυτή τη φορά δεν βρήκε δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι χάνουν τον Στάφα, που αποβλήθηκε, αλλά παρ’ όλα αυτά αύξησαν την πίεσή τους στα καρέ της Κηφισιάς και στο 84′ ο Βαζέχα παρ’ ολίγον να κάνει τη «ζημιά», αλλά το πλασέ του πέρασε μόλις άουτ, σε μια φάση που οι παίκτες της Θύελλας ζήτησαν πέναλτι.

Οι επόμενες ευκαιρίες, στο 88′ ήταν για τους γηπεδούχους, με τους Φαρινόλα και Παναγιωτόπουλο, ωστόσο, να μην είναι αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Ταμπάκης, Τεγούσης, Έσλερ, Μουσταφίδης, Ρεντζής, Σάμιος, Κυριαζής (67′ Παναγιωτόπουλος), Σουλελές (82′ Σπηλιωτάκης), Φαρινόλα (93′ Κατσέρης)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Κατσούλης, Φύτρος, Στάφα, Μανουσάκης, Γεραγωτέλης (65′ Αράπης), Δημητρίου, Χαρακτίδης (83′ Ανδρεαδάκης), Κούνας (65′ Βαζέχα), Ντόσκας, Γκίκας, Ζέκιο.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet