Π. Ιωάννου: Τονώνουμε την τοπική αγορά σε Λυκόβρυση και Πεύκη, με προσοχή και υπευθυνότητα
Επιχειρήσεις – Αγορά

Π. Ιωάννου: Τονώνουμε την τοπική αγορά σε Λυκόβρυση και Πεύκη, με προσοχή και υπευθυνότητα

Μήνυμα για τη νέα καθημερινότητα που ξεκίνησε από τη Δευτέρα 4 Μαΐου και στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης απευθύνει ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Παναγιώτης Ιωάννου, ο οποίος ταυτόχρονα καλεί τους πολίτες να στηρίξουν –«με προσοχή και υπευθυνότητα»– την τοπική αγορά.

Στην ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος αναφέρει:

Μια νέα καθημερινότητα ξεκινά για όλους μας από σήμερα Δευτέρα 4/5 και σε αυτή τη νέα πραγματικότητα καλούμαστε όλοι να μείνουμε ενωμένοι, στηρίζοντας την πόλη μας, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον. 

Με τη μάσκα, προσοχή και υπευθυνότητα, επιστρέφουμε και πάμε να τονώσουμε όσο μπορούμε την τοπική μας αγορά, στηρίζοντας όλους εκείνους που το «lockdown» καθήλωσε και δίνοντάς τους κουράγιο και ώθηση στην επόμενη μέρα!

Την πρώτη «μάχη» την κερδίσαμε όλοι μαζί και με την ίδια ενότητα και αλληλεγγύη θα προχωρήσουμε αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με συλλογική προσπάθεια για τα παιδιά μας, για την πόλη που ζούμε και αγαπάμε, για την πατρίδα μας! 

Ως αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι παραμένω στη διάθεση όλων όσων έχουν οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την επιχείρησή τους. Η δημοτική αρχή είναι πάντα κοντά σε κάθε επιχειρηματία μικρό ή μεγάλο.

Μαζί, ενωμένοι, θα υπερκεράσουμε ακόμα ένα εμπόδιο! Μένουμε Ασφαλείς…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet