Εκπροσώπους φορέων και συλλόγων υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Εκπροσώπους φορέων και συλλόγων υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Εκπροσώπους φορέων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο γραφείο δημάρχου. Πιο συγκεκριμένα συνάντησε την Όλγα Κολοκοτρώνη, διευθύντρια του ΚΔΑΠ «ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ», που εδρεύει στη Μεταμόρφωση και καλύπτει την ευρύτερη περιοχή. Στη συνέχεια συνάντησε τους εκπροσώπους του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου «Αριστοτέλης» Ελευθέριο Γιαννουλόπουλο, Θωμά Παπαζαχαρίου και Πέτρο Παναγιωτάκο.

Ακόμη, συνάντησε εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου, τον Γιώργο Μπιλάλη και την Τριανταφυλλιά Κολώτση.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα σήμερα (29/9) τη χαρά να υποδεχτώ ενεργούς πολίτες του Δήμου μας και να συζητήσω μαζί τους για τη δράση, τα προβλήματα και τις προτάσεις των φορέων που εκπροσωπούν. Ο διάλογος με τους φορείς που δραστηριοποιούνται στις δύο Δημοτικές μας Ενότητες είναι πάντα χρήσιμος, τόσο στα ζητήματα ατόμων με αναπηρία, όσο για τα ζητήματα της νέας γενιάς και αυτά της εκπαιδευτικής κοινότητας. Ευχαριστώ λοιπόν θερμά για την ενημέρωση και τη συνεργασία μας και τους συγχαίρω για το έργο που επιτελούν στη τοπική μας κοινωνία. Ως Δήμος προσπαθούμε πάντα να είμαστε σε συχνή επαφή με τους φορείς και τους συλλόγους και να στηρίζουμε τις καλές πρωτοβουλίες με κάθε δυνατό τρόπο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet