Περισσότεροι από 120 αθλητές συμμετείχαν στην 6η Ημερίδα Στίβου
Αθλητισμός

Περισσότεροι από 120 αθλητές συμμετείχαν στην 6η Ημερίδα Στίβου

Περισσότεροι από 120 αθλητές και αθλήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου, που προπονήθηκαν στο Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου στη διάρκεια της περιόδου 2015 – 2016, και του Τμήματος Στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου αναμετρήθηκαν στους αγώνες δρόμου 30μ., 50μ., στο άλμα εις μήκος και τις ρίψεις στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 6ης Ημερίδας Στίβου.

Τους αγώνες των αθλητών και αθλητριών παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εκφράζοντας κατά την απονομή των διπλωμάτων συμμετοχής και των μεταλλίων στους τρεις πρώτους νικητές, τα θερμά συγχαρητήρια του σε όλους για την προσπάθεια και τις αθλητικές επιδόσεις τους, αναφέροντας ότι «στον αθλητισμό δεν έχει αξία μόνο η πρωτιά, αλλά και η συμμετοχή».

Παράλληλα ευχαρίστησε τους προπονητές και το προσωπικό του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης για την άρτια, όπως ανέφερε, προετοιμασία και διοργάνωση των αγώνων, καθώς και τους γονείς που προτρέπουν τα παιδιά τους να αγαπήσουν τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής, δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι «παρά τη δύσκολη συγκυρία τα προγράμματα του Τμήματος Ανάπτυξης θα συνεχίσουν να προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους στη νέα γενιά».

Τους αγώνες παρακολούθησαν επίσης ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νικόλαος Πέππας, ενώ τις υπηρεσίες του προσέφερε εθελοντικά ο γιατρός κ. Σωτηρόπουλος.

Υπεύθυνη των προγραμμάτων Στίβου είναι η κα Ιωάννα Μαρτάκη, ενώ τη διεξαγωγή των αγώνων στήριξαν με τη συμμετοχή τους οι γυμναστές και οι προπονητές του Γ.Σ. Αμαρουσίου.

Δείτε τα αποτελέσματα της 6ης Ημερίδας Στίβου του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet