Επίσκεψη δημάρχου Αμαρουσίου στο εμπορικό κέντρο της πόλης το Σάββατο του Λαζάρου
Επιχειρήσεις – Αγορά

Επίσκεψη δημάρχου Αμαρουσίου στο εμπορικό κέντρο της πόλης το Σάββατο του Λαζάρου

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου ​το Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου 2022 στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης.

Ο δήμαρχος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες και να ανταλλάξει ευχές για την Ανάσταση και το Πάσχα. Ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και τα πασχαλινά bazzar που έλαβαν χώρα με την υποστήριξη του Δήμου, όπως του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου και του Περιβαλλοντικού Φιλοζωϊκού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, στα οποία το «παρών» έδωσε και η Ντέπη Μπιλιλή, προκειμένου να εκφράσει τη στήριξή της.

Επίσης, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, συνομιλώντας με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Μάχη Νικολαράκου, «δέχθηκε την ικανοποίηση των επαγγελματιών του εμπορικού κέντρου για τα δρώμενα που διοργανώνει ο Δήμος στις εορταστικές περιόδους, όπως αυτά της Κυριακής των Βαΐων, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας για μικρούς και μεγάλους και να τονώσουν την αγορά της πόλης» όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Παρόντες στην επίσκεψη του δημάρχου στο εμπορικό κέντρο, ήταν ακόμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος, ΕπαμεινώνδαςΚατσιγιάννης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Γιάννης Ιωαννίδης, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία – Δήμητρα Ρώτα, ο πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κων/νος Αντωνόπουλος και η εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού Φανή Λέκκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet