Αλληλεγγύη από το Μαρούσι στους πληγέντες από τη θεομηνία
Κοινωνία

Αλληλεγγύη από το Μαρούσι στους πληγέντες από τη θεομηνία

Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοίνωσε ότι στέκεται αρωγός στους συμπολίτες μας της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες και προχωρά με τη συνδρομή όλων στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Ειδικότερα, συγκεντρώνονται τα εξής είδη:

  • Εμφιαλωμένα νερά.
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλατα, κονσέρβες, βρεφικές κρέμες, δημητριακά κ.α.).
  • Κουβέρτες και καινούργια κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια και υπνόσακοι.
  • Είδη προσωπικής και ατομικής υγιεινής.
  • Ξηρά τροφή για ζώα.

Σημείο συγκέντρωσης το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, ώρες 09:00 – 20:00, και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ώρες 09:00 – 20:00.

Παράλληλα, με εντολή του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στις πληγείσες περιοχές θα μεταβεί κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου, στελεχωμένο και από εθελοντές του σώματος, προκειμένου να συνδράμουν στις προσπάθειες των τοπικών αρχών της Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αμαρουσίου υπογραμμίζει: «Σας προσκαλώ, όλοι μαζί, να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα βοήθειας των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, εκφράζοντας έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη μας. Να σταθούμε αρωγοί στις πληγές που άνοιξε η κακοκαιρία Daniel. Το Μαρούσι βρίσκεται πάντα στη πρώτη γραμμή προσφοράς και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet