Και η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών στις κινητοποιήσεις στο υπ. Παιδείας την Τρίτη 7 Ιουλίου
Κοινωνία

Και η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών στις κινητοποιήσεις στο υπ. Παιδείας την Τρίτη 7 Ιουλίου

Η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών καλεί τους συλλόγους και τις ΕΛΜΕ να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ, την Τρίτη 7 Ιουλίου και ώρα 10:00, στο υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση καθώς «μία ημέρα πριν απολυθούν 41.000 αναπληρωτές, στις 29 Ιουνίου, εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 1ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 45/24-12-2019 και ΦΕΚ 1/24-1-20, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ). Όλοι είδαμε για μια ακόμα φορά, όπως και στην Ειδική Αγωγή, τις μεγάλες ανακατατάξεις που έγιναν στους πίνακες, με την εφαρμογή του προσοντολογίου, ενώ πολλοί συνάδελφοί μας δεν βρήκαν καν το όνομά τους, καθώς η αίτησή τους απορρίφθηκε από τον ΑΣΕΠ».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «επαναλήφθηκε το ίδιο έργο που είδαμε και με τους πίνακες της ειδικής αγωγής, δηλαδή συνάδελφοι να πετάγονται εκτός πινάκων, λόγω παραβόλου. Είναι μεγάλη η ευθύνη της κυβέρνησης που δεν έλυσε το ζήτημα αυτό και για άλλη μία φορά έχουμε συναδέλφους, που εργάζονταν στα σχολεία όλης της χώρας, να αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να μείνουν εκτός δουλειάς για τα επόμενα χρόνια. Είναι εντελώς απάνθρωπο να οδηγούνται συνάδελφοι στην ανεργία, να ακυρώνονται όνειρα και προσδοκίες, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων και λαθών του συστήματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet