Στέφανος Τσιπουράκης: Το κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο
Κοινωνία

Στέφανος Τσιπουράκης: Το κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο

Ότι «το κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο λόγω της κακοδιαχείρισης από πλευράς του προέδρου του» τονίζει σε ανοικτή επιστολή του προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γεώργιο Γεωργαντά ο α’ αναπληρωτής δημάρχου Αμαρουσίου, αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσια Υγείας και μέλος του Δ.Σ. του ΙΓΕ Στέφανος Τσιπουράκης.

Ειδικότερα, ο κ. Τσιπουράκης αναφέρει:

«Σας ενημερώνω ότι το κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι, του οποίου το υπουργείο είναι η εποπτεύουσα αρχή – συνολικής εκτάσεως περίπου χιλίων στρεμμάτων, μοναδικό στην Ελλάδα και σημαντικός πνεύμονας πρασίνου και παράγοντας ευζωίας στην περιοχή μας – βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο λόγω της κακοδιαχείρισης από πλευράς του προέδρου του, η συμπεριφορά του οποίου έχει οδηγήσει σε παραίτηση μεγάλο αριθμό μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΓΕ.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η προβληματική λειτουργία του, η εγκατάλειψη του χώρου και η μη επαρκής νομική προετοιμασία ενόψει επικείμενου δικαστηρίου, η απόφαση του οποίου ενδέχεται να είναι καταστροφική για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Προτείνω την άμεση αντικατάσταση του προέδρου του και την ανάληψη της υπεράσπισης του κτήματος από τη νομική υπηρεσία του Υπουργείου σας κατά το προσεχές δικαστήριο προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφή. Παραμένω στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις εφόσον μου ζητηθεί. Μετά τιμής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet