«Επιμένει στην ουσία» η Μαίρη Διακολιού
Πολιτική

«Επιμένει στην ουσία» η Μαίρη Διακολιού

«Ηθικά ανεπίτρεπτο να εξωραΐζεται η εικόνα της εταιρείας 3Ε μέσα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου» θεωρεί η δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Μαίρη Διακολιού, απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση Τύπου του Δήμου για το θέμα (βλέπε δημοσίευμα Δήμος Αμαρουσίου: «Θέλει να καλύψει εσωτερικές διαφωνίες η Ενότητα;»).

Παράλληλα, σημειώνει ότι δεν της δόθηκαν στοιχεία που είχε ζητήσει από τη διοίκηση Αμαρουσίου σχετικά με τη Δημοτική Συγκοινωνία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Εμείς επιμένουμε στην ουσία 

Στις δύο παρεμβάσεις μου για το θέμα της προβολής της 3E – COCA COLA μέσα από τις δημοτικές δομές (Για την προβολή της COCA COLA-3E στα ποδήλατα του Δήμου και Όχι στην προβολή της ΚΟΚΑ – ΚΟΛΑ μέσα από δημοτικές υποδομές) επικεντρώθηκα στο ανθρωπιστικό ζήτημα που εγείρεται από την επιλογή αυτή της διοίκησης Πατούλη ‒καθώς είναι γνωστό ότι η εταιρεία αυτή κλείνει την αλυσίδα παραγωγής της στην Ελλάδα μεταφέροντας το εργοστάσιό της από τη Θεσσαλονίκη στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα εκατοντάδες εργαζόμενοι να χάσουν τη δουλειά τους, πράγμα που φυσικά έχει αντίκτυπο και στην οικονομία της χώρας μας‒ διότι θεωρώ ηθικά ανεπίτρεπτο με αυτά τα δεδομένα, ο Δήμος μας να εξωραΐζει την εικόνα της συγκεκριμένης εταιρείας.

Η διοίκηση Πατούλη απαντά αναφέροντας οικονομικά μεγέθη. Δικαίωμά της. Προσωπικά, αρνούμαι να βάλω τιμή στην ανθρωπιά μου.

Σε ό,τι αφορά στα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας, ζήτησα συγκριτικά στοιχεία των τριών τελευταίων ετών προς εξαγωγή συμπερασμάτων, καθώς και τη μελέτη βάσει της οποίας έγιναν οι επιλεκτικές περικοπές των δρομολογίων (Λεωφορείον “το Mall”…, Αναπάντητα ερωτήματα για τη δημοτική συγκοινωνία και Περικοπές δρομολογίων στη Δημοτική Συγκοινωνία). Τα στοιχεία αυτά όμως, ουδέποτε μου δόθηκαν.

Το πιο ενδιαφέρον όμως από όλο το δελτίο Τύπου, είναι ότι ο κ. Πατούλης το ξεκινά και το καταλήγει με την ευχή της «πολιτικής σταθερότητας» υιοθετώντας για μία ακόμη φορά τη θέση της μνημονιακής συγκυβέρνησης που τον στηρίζει περί δήθεν επέλευσης πολιτικής αστάθειας σε περίπτωση εκλογών.

Μαίρη Διακολιού

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet