Η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της
Πολιτική

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της

Στη γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αμαρουσίου έγινε την προηγούμενη εβδομάδα η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος. Επίσης, παρεμβάσεις έγιναν από τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο στον Βόρειο Τομέα με τη Λαϊκή Συσπείρωση και από τον Θανάση Φωτόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στην παρέμβασή του, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης τόνισε:

«Στον κόσμο που υποφέρει από τις πολιτικές αυτών που έρχονται προεκλογικά να μας πείσουν ότι θα μας σώσουν, στα ψέματά τους, να απαντήσουμε με την ελπίδα του αγώνα για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας. Περισσότεροι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο και στην Περιφέρεια. Αυτοί ήταν και θα είναι δίπλα μας σε κάθε αίτημά μας».

Αντίστοιχα, ο Θανάσης Φωτόπουλος, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής, τόνισε τις ευθύνες και των υπόλοιπων παρατάξεων στον Δήμο του Αμαρουσίου για την υλοποίηση των κατευθύνσεων της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων, σημειώνοντας:

«Μιλάνε  για το όμορφο Μαρούσι, ξεχνώντας όμως αυτούς που χτίζουν τις όμορφες πόλεις, αυτούς που παράγουν όλο τον πλούτο. Οι εργατοϋπάλληλοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματο-βιοτέχνες έμποροι, οι μισθωτοί επιστήμονες, οι μαθητές, οι φοιτητές, οι σπουδαστές, οι γυναίκες, τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας, έχουν διαφορετικές ανάγκες, αγωνίες και προτεραιότητες από αυτές που υπάρχουν στα ιλουστρασιόν προγράμματά τους. Εκεί παρουσιάζουν την πολιτική, που στον πυρήνα της έχει τα κέρδη του κεφαλαίου, αυτή εφαρμόστηκε στο ακέραιο και στο Μαρούσι από τη δημοτική αρχή του κ. Πατούλη, εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας, προέδρου της ΚΕΔΕ και σήμερα υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, συνεχιστής του οποίου και εκλεκτός της Ν.Δ. είναι σήμερα ο κ. Αμπατζόγλου. Πολιτική, που δεν αμφισβητήθηκε στο παραμικρό στην ουσία της, αντίθετα στηρίχθηκε, από τις άλλες παρατάξεις των αστικών κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, αφού την ίδια αντιλαϊκή ουσία υπηρετούν και υλοποιούν διαχρονικά τα κόμματά τους, καθώς εναλλάσσονται στη διακυβέρνηση της χώρας».

Επίσης, στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Γιώργος Τάσσης, υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου, μιλώντας για την ανάγκη οι νέοι που ψηφίζουν πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές να στηρίξουν  το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες.  Η Αμαλία Μωραΐτου, η οποία αναφέρθηκε στους λόγους που οι νέες εργαζόμενες πρέπει να κάνουν σήμερα το βήμα και να ψηφίσουν ΚΚΕ παντού, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Με την ψήφο μας στο ΚΚΕ και στη Λαϊκή Συσπείρωση, εμείς, οι εργαζόμενες γυναίκες, κάνουμε ένα μικρό αλλά σταθερό και βέβαιο βήμα προς  τη ζωή που μας ανήκει, διεκδικούμε ισοτιμία, ίσα δικαιώματα στην εργασία, στην υγεία, στην εκπαίδευση των παιδιών μας. Γιατί  είναι κοινωνική ανάγκη η σωστή ανατροφή των παιδιών μας, με πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Είναι κοινωνική ανάγκη η δωρεάν 12χρονη εκπαίδευση των παιδιών μας».

Ο Μάνθος Ψυρράκης, επίσης υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου, μίλησε για τους νέους εργαζόμενους, «που δεν έχουν άλλο δρόμο από τη στήριξη του ΚΚΕ παντού. Σε όλες τις κάλπες στηρίζουμε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ. Η νεολαία να μην πέσει στην παγίδα του μικρότερου κακού, ψάχνοντας τις διαφορές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. Να κάνει τον λογαριασμό και να δει από την ίδια του τη ζωή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις στην αντιλαϊκή πολιτική. Να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι στην πολιτική της Ε.Ε. και οποιαδήποτε κυβέρνηση που θα την υλοποιεί. Να στείλουμε μήνυμα στους ΝΑΤΟϊκούς φονιάδες ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι οι πόλεμοι και οι βάσεις τους. Να δυναμώσουμε τον αγώνα για την απομόνωση των φασιστών της Χρυσής Αυγής, τα τσιράκια των αφεντικών, σε κάθε χώρο δουλειάς και μόρφωσης».

»Γι’ αυτό καλούμε τη νεολαία να κάνει τη διαφορά, με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Να μη διαλέξουν την αποχή, γιατί σημαίνει λευκή επιταγή στους σχεδιασμούς του κεφαλαίου, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.».

Τέλος στην εκδήλωση πήρε το λόγο ο Απόστολος Παλιός, υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου και αναφέρθηκε στους λόγους που σε αυτές τις εκλογές αποφάσισε να συμπορευτεί με το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet