Σάββας Νάνος: Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε τον Δήμο Μεταμόρφωσης από 1η Σεπτέμβρη!
Πολιτική

Σάββας Νάνος: Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε τον Δήμο Μεταμόρφωσης από 1η Σεπτέμβρη!

Πενταετές επιχειρησιακό σχέδιο, νέο δημαρχιακό μέγαρο και επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας αποτελούν τις πρώτες προτεραιότητες του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πολιτών Πολιτεία και υποψηφίου δημάρχου Μεταμόρφωσης Σάββα Νάνου, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Αν μέσα στον απολογισμό των δύο πρώτων ετών δεν πετύχουμε υλοποιήσει το 50%-60% του προγράμματός μας, θα πρέπει να αποχωρήσει η δημοτική μας αρχή. Δεσμεύομαι και θα το προτείνω αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νάνος και πρόσθεσε ότι η παράταξή του είναι πανέτοιμη να διοικήσει τον Δήμο Μεταμόρφωσης από την 1η Σεπτεμβρίου, εάν και εφόσον βεβαίως την εμπιστευτούν με την ψήφο τους οι συνδημότες του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

«Θα μπορέσει να υπάρξει διοίκηση την επομένη των εκλογών, με προγραμματικές συγκλίσεις σε βασικά ζητήματα της πόλης. Δεν μπορούμε να μην συμφωνούμε σε 5-6 βασικά πράγματα», ήταν τα λόγια του κ. Νάνου.

Ο ίδιος άσκησε δριμεία κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή του Μιλτιάδη Καρπέτα, η οποία – όπως είπε – από τις 50 προτάσεις που της κατέθεσε υλοποίησε μόλις και μετά βίας τις 5…!

«Θα πρέπει να γίνουμε πιο διεκδικητικοί από το κράτος και να αξιοποιήσουμε νέα χρηματοδοτικά εργαλεία. Η δημοτική αρχή Καρπέτα δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ από το ΒΙΠΑ-ΒΙΟΠΑ, την Αττική Οδό και τον Προαστιακό, σε αντίθεση με τη δημοτική αρχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που εισέπραξε χιλιάδες ευρώ ανταποδοτικά τέλη», κατέληξε ο κ. Νάνος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet