Πεντέλη 2020: «Θέατρο παραλόγου» στο Πεντελικό
Κοινωνία

Πεντέλη 2020: «Θέατρο παραλόγου» στο Πεντελικό

Για «θέατρο παραλόγου» κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης Πεντέλη 2020, δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Παλαιοδήμος, σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψη των υπουργών Λ. Μενδώνη και Γ. Αμυρά στο Πεντελικό, με αφορμή τα σχέδια για λατομικές δραστηριότητες, που ήρθαν πρόσφατα στην επιφάνεια.

Λέγοντας ότι «τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν», η παράταξη του κ. Παλιοδήμου τονίζει ότι «κάποια στιγμή το θέατρο του παραλόγου για το Πεντελικό θα πρέπει να σταματήσει», ζητώντας από τους αρμόδιους υπουργούς και τη δημοτική αρχή «να σταματήσουν τις βαρύγδουπες εξαγγελίες και την επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος και να προχωρήσουν άμεσα σε πράξεις, αν πραγματικά το ζητούμενο είναι η περιβαλλοντική προστασία και η πολιτιστική ανάδειξη του δύσμοιρου Πεντελικού».

Και αυτό δε μπορεί να γίνει αν δεν τηρείται πιστά το Π.Δ. Προστασίας του Πεντελικού (ΦΕΚ 755/Δ/1988), που συνεπάγεται, όπως αναφέρει ο ίδιος:

  • «Την άμεση ανάκληση των σχετικών αποφάσεων του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τη διενέργεια ερευνητικών εργασιών για τη διαπίστωση μαρμάρου.
  • Την κατάργηση της σχετικής παραγράφου αδειοδότησης του ΣΜΑ στο κοιμητήριο Μελισσίων (παρ. 1στ στο άρθρο 142 του Ν. 4759/2020)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet