Λοιπές παρατάξεις Δήμου Πεντέλης: Ανύπαρκτη η απόφαση για Μπόμπολα – «Έπεσε» η απόφαση για τα τροφεία
Πεντέλη

Λοιπές παρατάξεις Δήμου Πεντέλης: Ανύπαρκτη η απόφαση για Μπόμπολα – «Έπεσε» η απόφαση για τα τροφεία

Σε μία σημαντική καταγγελία κατά της διοίκησης της δημάρχου Πεντέλης, Δήμητρας Κεχαγιά, αλλά και μία εξίσου σημαντική ενημέρωση για πρόσφατη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, προχωρούν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Δημοτική Συμμαχία, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, Αντώνης Φειδοπιάστης, Μπροστά Μαζί, Λευτέρης Κοντουλάκος, Πεντελήθεν, Γιώργος Κατσικογιάννης και Λαϊκή Συσπείρωση, Σπύρος Κωνσταντάς.

Η καταγγελία αφορά, όπως υποστηρίζουν, «ανύπαρκτη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης» αναφορικά με το ΦΕΚ για έγκριση παραρτημάτων νηπιαγωγείων στην πτέρυγα Μπόμπολα

Ειδικότερα, όπως σημειώνουν στην κοινή ανακοίνωσή τους, σε γνωμοδότηση της ανύπαρκτης απόφασης του Δ.Σ. Πεντέλης 165/20 στηρίχθηκε η απόφαση του υπουργείου Παιδείας, που υπέγραψε η υφυπουργός κ. Ζαχαράκη στις 17 Σεπτεμβρίου του 2020 και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4101-Β-24.9.20., για έγκριση λειτουργίας παραρτημάτων νηπιαγωγείων στην πτέρυγα του Νοσοκομείου Μπόμπολα στα Μελίσσια.

«Ζητούνται απαντήσεις από κάθε εμπλεκόμενο!» λένε οι καταγγέλλοντες και προσθέτουν: «Γνωρίζει το υπουργείο ότι τέτοια Απόφαση Δ.Σ. δεν υπάρχει;».

Η ανακοίνωση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κάνει λόγο για «ηχηρό ράπισμα» στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Λ. Μακρή, «στην εντολέα του, δήμαρχο Δ. Κεχαγιά, αλλά και σε όλη τη βουβή ακολουθία, που ανέχθηκε και ενέκρινε μία αυθαίρετη και παράνομη διαδικασία λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου». Ο λόγος για την απόφαση της διοίκησης που προβλέπει επιβολή τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, η οποία -όπως σημειώνουν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ακυρώθηκε με την από 29.09.2020 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

«Κύριοι της Συνδιοίκησης, πρωταγωνιστές και ακόλουθοι, όταν η Κεντρική Διοίκηση στην εποχή της πανδημίας αυξάνει τα όρια για δωρεάν τροφεία, δεν νομίζετε ότι ήλθε η ώρα για ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ για δωρεάν τροφεία για όλα τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς; Χρήματα υπάρχουν, βούληση για τα μικρά παιδιά δεν υπάρχει; Όλα στους εργολάβους; Φτάνει πια!» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet