Μπροστά Μαζί προς αντιπολίτευση: Σκοπός μας είναι να… τελειώσουμε με τη Συμπολιτεία
Πολιτική

Μπροστά Μαζί προς αντιπολίτευση: Σκοπός μας είναι να… τελειώσουμε με τη Συμπολιτεία

Παρέμβαση στις καταιγιστικές εξελίξεις που υπάρχουν στον χώρο του δημοτικού συνδυασμού Δημοτική Συμμαχία κάνει δημοτική παράταξη Πεντέλης Μπροστά Μαζί, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Λευτέρη Κοντουλάκο.

«Τα τελευταία δύο χρόνια παλεύουμε ανεξαρτήτως κόμματος, χρώματος και προσωπικών φιλοδοξιών, για να σώσουμε ότι σώζεται από τα χέρια του ιδρυτή της Συμπολιτείας και αρχιερέα της διαπλοκής, Μανώλη Γραφάκου, αλλά και της μαριονέτας δημάρχου του, Δήμητρας Κεχαγιά. Μην αυτοπυροβολήστε», τονίζει αρχικά ο κ. Κοντουλάκος και προσθέτει:

«Ο σκοπός είναι άλλος και είναι μπροστά μας, είμαι σίγουρος πως θα πρυτανεύσει η λογική και θα αποφασίσουμε όλοι μαζί την κοινή μας πορεία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβριο του 2023.

»Άλλωστε το έχουμε υποσχεθεί, όχι στους εαυτούς μας, αλλά στους συμπολίτες μας, ότι όλοι μαζί είμαστε η μοναδική λύση που θα σφραγίσει τη Συμπολιτεία για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ως τη χειρότερη και πιο επικίνδυνη διοίκηση που πέρασε ποτέ από τον Δήμο Πεντέλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet