Π. Μούστρης: Μην ανησυχείτε κ. Μπούρα, ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός είναι σε καλά χέρια
Αθλητισμός

Π. Μούστρης: Μην ανησυχείτε κ. Μπούρα, ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός είναι σε καλά χέρια

Στην ανακοίνωση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βασίλη Μπούρα για τον τρόπο διάθεσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στα σωματεία του Δήμου Πεντέλης απαντά ο πρόεδρος του Δ.Σ. νομικού προσώπου Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός (ΟΠΑΘ) του Δήμου.

Ο κ. Παναγιώτης Μούστρης διαβεβαιώνει τον κ. Μπούρα ότι «ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός στον Δήμο Πεντέλης βρίσκονται σε καλά χέρια», ενώ στη συνέχεια απαριθμεί σειρά έργων και δράσεων που -όπως σημειώνει- έχουν αναβαθμίσει την εικόνα των δύο τομέων στον Δήμο, «μετά από πολλά χρόνια», καταλήγοντας ότι η κριτική του κ. Β. Μπούρα είναι «εμπαθής».

Ακολουθεί η ανακοίνωση που ο κ. Π. Μούστρης έστειλε στο «Ε»:

Κύριε Διευθυντά,

Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τη σημερινή ανάρτηση του συναδέλφου Βασίλη Μπούρα. Εκτιμώ ειλικρινά τις ανησυχίες του, γι’ αυτό θα ήθελα να τον διαβεβαιώσω ότι, όσο κι αν ανησυχεί, ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός στον Δήμο Πεντέλης βρίσκονται σε καλά χέρια. Η μέχρι τώρα πορεία τους μιλάει. Νέες ομάδες, νέες δράσεις προσθέτονται. Οι περισσότερες ομάδες μας ανέβηκαν κατηγορίες.

Για τον Πολιτισμό δεν φθάνουν οι ημέρες για εκδηλώσεις. Οι εγκαταστάσεις ανακαινίζονται, εκσυγχρονίζονται και αναβαθμίζονται. Ρίξτε μια ματιά στα γήπεδα τένις, πώς ήταν πριν και πώς είναι τώρα.

Τα δίκτυα περιμετρικού φωτισμού των εγκαταστάσεων, επιτέλους θ’ ανάψουν μετά από χρόνια. Οι 16 ηλιακοί θερμοσίφωνες του κολυμβητήριου, μετά από χρόνια, θ’ αρχίσουν να ζεσταίνουν το νερό. Ο αγωνιστικός φωτισμός στα κλειστά μας γυμναστήρια, θ’ ανάβει. Τα νερά θα σταματήσουν να ποτίζουν τους τοίχους των «κλειστών» μας. Οι λουόμενοι θα έχουν φως στ’ αποδυτήρια.

Τέλος, αν θεωρείτε τυχάρπαστο στον αθλητισμό, τον αθλητή με αναρίθμητες  εθνικές και διεθνείς διακρίσεις, τον καταξιωμένο επί χρόνια προπονητή Α’ Κατηγορίας της Ελλάδος, τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος μοντέρνου πεντάθλου, τον πρόεδρο των Ελλήνων προπονητών Ιππασίας, τον για χρόνια τεχνικό σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ, τον απόφοιτο της Εθνικής Σχολής Ιππασίας της Γαλλίας (τμήμα προπονητών Γαλλίας), που είναι ο δήμαρχος Πεντέλης, τότε μάλλον μας κρίνετε με εμπάθεια.

Αυτά για την ώρα. Ας έχουμε όμως αισιοδοξία για το μέλλον

Ο Πρόεδρος ΟΠΑΘ

Μούστρης Παναγιώτης

(Τυχάρπαστος;)          

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet