Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά: Τρία  χρόνια απραξίας για το Πεδίο του Άρεως είναι πολλά
Αυτοδιοίκηση

Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά: Τρία  χρόνια απραξίας για το Πεδίο του Άρεως είναι πολλά

Ο Όμιλος Ενεργών Πολιτών Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά καταγγέλλει τη διοίκηση και τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής, ως αποκλειστικά υπεύθυνους για την εικόνα εγκατάλειψης ενός από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου και χώρου αναψυχής, όχι μόνον του Δήμου της Αθήνας, αλλά και του Λεκανοπεδίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «τα στελέχη της Περιφέρειας αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής για τα τρία χρόνια αδράνειας κι αδιαφορίας τους για το Πεδίο του Άρεως, επιλέγουν να τους συκοφαντούν και να τους υβρίζουν, με δημόσιες ανακοινώσεις κατάπτυστου περιεχομένου. Η δε διοίκηση της Περιφέρειας παρακολουθεί αδρανής τα καλοπληρωμένα στελέχη της να υβρίζουν τους κατοίκους, ενώ οφείλει να εξηγήσει γιατί επί τρία χρόνια σκορπά δεξιά κι αριστερά τα εκατομμύρια των πολιτών σε έργα βιτρίνας, χωρίς να έχει κάνει τίποτε μέχρι σήμερα για το Πεδίο του Άρεως». 

Ο Όμιλος σημειώνει ότι τρία χρόνια αδράνειας είναι πολλά. και αν η Περιφέρεια δεν μπορεί η δεν θέλει να ασκήσει τις αρμοδιότητές της και ν’ αναλάβει τις ευθύνες της, ας επιστρέψει την αρμοδιότητα στον Δήμο.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» θα βρίσκονται  δίπλα στους κατοίκους όλης της Αθήνας και θα συμβάλλουν με τις προτάσεις και τις πρωτοβουλίες τους στην προώθηση λύσεων σε όλα τα μεγάλα προβλήματα «της πρωτεύουσας της καρδιάς μας». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet