Σε εξέλιξη από την Παρασκευή 2/4 έργα ασφαλτόστρωσης από την Περιφέρεια Αττικής επί της Λ. Τατοΐου
Κοινωνία

Σε εξέλιξη από την Παρασκευή 2/4 έργα ασφαλτόστρωσης από την Περιφέρεια Αττικής επί της Λ. Τατοΐου

Ξεκίνησαν από την Παρασκευή 2/4 το βράδυ εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος επί της Λ. Τατοΐου από το ύψος της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας μέχρι το πρώην Βασιλικό Κτήμα Τατοΐου.

Οι εργασίες, οι οποίες εκτελούνται κατά τις βραδινές ώρες, περιλαμβάνουν παρεμβάσεις τοπικού  χαρακτήρα, καθώς και τη συντήρηση μεγαλύτερων τμημάτων, με απόξεση του παλαιού ασφαλτοτάπητα, ισοπεδωτική στρώση και κατασκευή αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα.

Με αφορμή τις σχετικές εργασίες ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, επισημαίνει:

«Βασική μας προτεραιότητα στην Περιφέρεια Αττικής είναι η ασφάλεια των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιείται ένα μεγάλο πρόγραμμα αποκατάστασης βλαβών και επεμβάσεων τοπικού χαρακτήρα στο οδικό δίκτυο, πρώην ΔΕΣΕ, το οποίο είναι συνολικού  προϋπολογισμού  4.000.000,00 ευρώ (με ΦΠΑ)».

Οι εργασίες εκτελούνται σύμφωνα με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Τις δράσεις συντονίζει ο αρμόδιος για θέματα της διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών, Θ. Κατσιγιάννης και ο προϊστάμενος της διεύθυνσης  Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής, Π. Καρυώτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet