Σε εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορωπίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορωπίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποίησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κορωπίου παραβρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Χαιρετίζοντας τους παρευρισκόμενους, επαίνεσε τα μέλη του Συλλόγου που, πέρα από κυνηγετική δράση, επιδεικνύουν έντονη δραστηριοποίηση και σε περιβαλλοντικά κοινωνικά και ανθρωπιστικά ζητήματα.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό σας και στο σύνολο των κυνηγετικών φορέων. Χαίρομαι που σας βρίσκω διαχρονικά αρωγούς σε πρωτοβουλίες και προσπάθειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

»Τόσο ως πρόεδρος παλαιότερα του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), όσο και ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ έχω διαπιστώσει τη σημαντική συμβολή σας σε θέματα προστασίας των δασών και πρόληψης πυρκαγιών.

»Γνωρίζω το αθόρυβο ανθρωπιστικό έργο που προσφέρετε και το οποίο αποτελεί πυξίδα τιμής και είναι σημείο αξιέπαινης αναφοράς».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, πολιτευτές, ο δήμαρχος Κορωπίου, Δ. Κιούσης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας, Θ. Γρίβας και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet