Σε εκδήλωση του Συλλόγου ΑμεΑ Μεγάρων ο Γιώργος Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδήλωση του Συλλόγου ΑμεΑ Μεγάρων ο Γιώργος Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε ο  Σύλλογος προστασίας και αρωγής παιδιών με εγκεφαλικές κακώσεις και ατόμων με ειδικές ανάγκες ΑΜΕΑ Μεγάρων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μεγάρων.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Μιλτιάδης Κατρακούλης. Παραβρέθηκαν ο βουλευτής της Ν.Δ. Αθ. Μπούρας, ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γ. Σταμούλης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική, Λ. Κοσμόπουλος και πλήθος κόσμου.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους διοργανωτές για την άρτια εκδήλωση, αλλά και τους εργαζόμενους στον Σύλλογο ΑμεΑ Μεγάρων επισημαίνοντας ότι επιτελούν κοινωνικό έργο και αποτελούν πρότυπο για όλους μας.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε:

«Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους που στηρίζουν με ανιδιοτέλεια όλους αυτούς τους ανθρώπους.Στόχος μας είναι να  στηρίξουμε έμπρακτα μέσω επιδοτούμενων και επιχορηγούμενων προγραμμάτων δομές για ΑμεΑ σε όλη την Αττική και να επενδύσουμε στη διεύρυνση τους προκειμένου να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανακούφιση των συνανθρώπων μας. Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον μας.

»Δεσμεύομαι ότι θα κάνουμε μία επανεκκίνηση σε αυτόν τον τομέα. Προτεραιότητα μας θα είναι η δρομολόγηση παρεμβάσεων για να διασφαλίσουμε μία πιο υγιή διαβίωση στις πόλεις μας και να διευκολύνουμε την προσβασιμότητα όλων των κατοίκων της Αττικής σε ισότιμη βάση. Θα επενδύσουμε σε υποδομές και προγράμματα με στόχο την κατοχύρωση του δικαιώματος των ΑμεΑ για ισότητα και ενθάρρυνση της συμμετοχής τους σε όλους τους τομείς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet