Δράσεις πολιτισμού & ψυχαγωγίας σε όλη την Αγία Παρασκευή
Πολιτισμός

Δράσεις πολιτισμού & ψυχαγωγίας σε όλη την Αγία Παρασκευή

Συνεχίστηκαν την Παρασκευή 1η Ιουλίου με τον Φίλιππο Πλακιά, σε έντεχνα και λαϊκά τραγούδια και τους Encardia, σε τραγούδια… γι΄ αυτούς που ταξιδεύουν, όπως και το Σάββατο 2 Ιουλίου με τον Μπάμπη Στόκα και τον Χρήστο Θηβαίο σε τραγούδια από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου, οι μουσικές βραδιές «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» που διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ, στον κήπο του Ραδιομεγάρου, με ελεύθερη είσοδο.

Η ανταπόκριση του κοινού, που υπήρξε και πάλι εξαιρετικά μεγάλη και θερμή, καθιερώνει, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, το «SummERTime» ως ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για ολόκληρη την Αθήνα.

Παράλληλα:

Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τμήματα του ΠΑΟΔΑΠ
Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τμήματα του ΠΑΟΔΑΠ

Την Παρασκευή τα τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Πολιτιστικού και Αθλητικού  Οργανισμού  του Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΠΑΟΔΑΠ παρουσίασαν τη δουλειά τους στην πλατεία του Αϊ Γιάννη και καταχειροκροτήθηκαν, όπως και ο δάσκαλος τους Μαν. Παπαδομαρκετάκης, από τον πολύ κόσμο που απόλαυσε χορευτές και το μουσικό σχήμα «Κάντια Μάνα» που τους συνόδευσε. Τη γιορτή χαιρέτισαν ο δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ και μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν η δημοτική σύμβουλος Στ. Ψύλλα, η πρ. αντιδήμαρχος Κ. Μοσχονά κ.ά.

«6ο Πανηγύρι στις κάτω γειτονιές»
«6ο Πανηγύρι στις κάτω γειτονιές»

Το Σάββατο ο Σύλλογος Κατοίκων Κοντοπεύκου και ο ΠΑΟΔΑΠ διοργάνωσαν το «6ο Πανηγύρι στις κάτω γειτονιές» στην πλατεία «Μελίνας Μερκούρη», όπου ο πολύς κόσμος που συμμετείχε διασκέδασε και χόρεψε ως αργά με ζωντανή μουσική από τους Μ. Παπαδομαρκετάκη, Στ. Τζανέτη, Δ. Μαρινόπουλο, Ν. Βενετάκη και Ε. Βλάσση.

Η συνέχεια των βραδιών πολιτισμού στην Αγία Παρασκευή δίνεται σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 20:30, στον κήπο της ΕΡΤ με τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου και δύο εκφραστικές ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, τη Λένα Αλκαίου και τη Ζωή Παπαδοπούλου, σε μια μουσική βραδιά με τίτλο «Το τραγούδι πάνω απ΄ όλα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet