Πότε ξεκινά η φοίτηση στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Πότε ξεκινά η φοίτηση στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Πεντέλης

Ενόψει της έναρξης λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πεντέλης για το σχολικό έτος 2016-2017 ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου (ΟΚΠΑ) ενημερώνει για τις ημερομηνίες έναρξης λειτουργίας των σταθμών.

Συγκεκριμένα:

  • Τα νήπια που φοίτησαν και πέρυσι στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πεντέλης (επανεγγραφές) θα ξεκινήσουν κανονικά τη φοίτηση τους από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016.
  • Τα νήπια που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά κατά το σχολικό έτος 2016-2017 (εγγραφές) θα ξεκινήσουν τη φοίτηση τους από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εγγραφές και οι εντάξεις τους στα τμήματα, καθώς τα αποτελέσματα ένταξης στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» – ΕΣΠΑ θα οριστικοποιηθούν το διάστημα από Τετάρτη 24 Αυγούστου μέχρι και Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016.

Ενημέρωση σχετικά με την τελική κατανομή των νηπίων στους παιδικούς σταθμούς θα υπάρξει στην ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) Δήμου Πεντέλης.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet