Τρεις ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι κατηγορούν τον Γ. Σταθόπουλο για «κρυφτούλι» στο θέμα της Μακεδονίας
Πολιτική

Τρεις ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι κατηγορούν τον Γ. Σταθόπουλο για «κρυφτούλι» στο θέμα της Μακεδονίας

Με κοινή ανακοίνωσή του, οι τρεις ανεξάρτητη δημοτικοί σύμβουλοι Αγίας Παρασκευής Γιάννης Λογοθέτης, Γιάννης Μυλωνάκης και Κώστας Τσιαμπάς σχολιάζουν τη στάση του δημάρχου να μην λάβει θέση για το ψήφισμα υπέρ της Μακεδονίας, που έφεραν προς ψήφιση σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, λέγοντας ότι ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος προτίμησε στο μείζον αυτό εθνικό θέμα να μείνει «βουβός».

Κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν το  ψήφισαν «αλλά  είχαν το θάρρος να  εξηγήσουν τους λόγους» σημειώνουν και προσθέτουν ότι ο δήμαρχος, ενώ ταυτίζεται σε όλα με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να κρυφτεί, κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν, προσπαθώντας να  παραπλανήσει τους ψηφοφόρους, εφαρμόζοντας την αρχή «και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα».

«Ματαιοπονείτε, όμως, διότι όλοι γνωρίζουν ότι ελέγχεσθε απόλυτα από το κόμμα», καταλήγει η ανακοίνωση των τριών ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων.

Το ψήφισμα που δεν εγκρίθηκε

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής, κατά τη 16η συνεδρίαση, με ψήφισμά του:

  • Δηλώνει την αντίθεσή του με τη «συμφωνία των Πρεσπών».
  • Καλεί  την ελληνική κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα να μην την επικυρώσουν στη Βουλή και να αποτρέψουν τη δημιουργία τετελεσμένων, διότι είναι επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα.
  • Καλεί όλα τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης να μην αποχωρήσουν, αλλά να συμμετέχουν και να ψηφίσουν ενάντια στη «συμφωνία των Πρεσπών», όταν εισαχθεί προς κύρωση στην ελληνική Βουλή.
  • Καλεί την κυβέρνηση να διενεργήσει δημοψήφισμα για τη «συμφωνία των Πρεσπών», ώστε να δοθεί στους πολίτες της χώρας το νόμιμο δικαίωμά τους να επικυρώσουν ή να απορρίψουν αυτή τη «συμφωνία», που αφορά μείζον εθνικό θέμα, την Ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet