Συμπολιτεία: Οι συνεχείς αποχωρήσεις από τη διοίκηση Στεργίου επαληθεύουν τις θέσεις μας από το 2010
Πολιτική

Συμπολιτεία: Οι συνεχείς αποχωρήσεις από τη διοίκηση Στεργίου επαληθεύουν τις θέσεις μας από το 2010

«Οι συνεχείς αποχωρήσεις και η απώλεια της πλειοψηφίας από τη διοίκηση Στεργίου επαληθεύουν τις θέσεις μας από το 2010» τονίζει η παράταξη Συμπολιτεία μετά την ανεξαρτητοποίηση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευαγγελίας Μπουσίου, και της δημοτικής συμβούλου Άντας Μπούσουλα-Χάνου.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη Συμπολιτεία, με επικεφαλής τη Δήμητρα Κεχαγιά, επισημαίνει τα εξής:

Οι συνεχείς αποχωρήσεις και η απώλεια της πλειοψηφίας από τη διοίκηση Στεργίου επαληθεύουν τις θέσεις μας από το 2010
Η Συμπολιτεία αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη λύση για το μέλλον της πόλης

Με την αποχώρηση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μπουσίου, και της τέως αντιδημάρχου κ. Χάνου-Μπούσουλα, η δημοτική αρχή απώλεσε την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Από εδώ και πέρα ο κ. Στεργίου θα πορευθεί με όσους του απομείνουν.

Ο χρόνος εκδήλωσης των τελευταίων αποχωρήσεων μόνο αθώος δεν φαίνεται να είναι. Είναι προφανές ότι το καράβι της δημοτικής αρχής βουλιάζει.

Επισημαίνουμε ότι και οι έξι δημοτικοί σύμβουλοι που αποχώρησαν από τη δημοτική αρχή, διαπιστώνουν, έστω και καθυστερημένα, για τον κ. Στεργίου και τη διοίκησή του, όσα εμείς έχουμε επισημάνει από το 2010. 

Έλλειψη οράματος, αναποτελεσματικότητα, τέλμα και προσωποπαγή τρόπο διοίκησης και λήψεως αποφάσεων, ασυμφωνία λόγων και έργων.

Μετά από τόσα χρόνια επιβεβαιώνουν τις θέσεις μας. 

Ο συνδυασμός μας θα συνεχίσει υπεύθυνα να πορεύεται στο Δημοτικό Συμβούλιο τους τελευταίους 11 μήνες της θητείας της δημοτικής αρχής. Θα ψηφίζει θετικά στα θέματα που διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του Δήμου, καθώς και τα έργα που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα.

Η Συμπολιτεία είναι η μεγάλη δημοτική παράταξη της πόλης που δικαιώθηκε για τις θέσεις της, τις επισημάνσεις της και τη γενικότερη πορεία της. Ανανεωμένη με τη νέα της επικεφαλής, Δήμητρα Κεχαγιά, ισχυρή, αξιόπιστη, υπεύθυνη, με στελέχη που διαθέτουν σπάνια εμπειρία από την Αυτοδιοίκηση, αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη εναλλακτική λύση για το μέλλον της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet