Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου με τη Νέα Εποχή ο Χρυσ. Σχινάς
Πολιτική

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου με τη Νέα Εποχή ο Χρυσ. Σχινάς

Με την παράταξη Νέα Εποχή, με υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, συστρατεύεται ο νομικός Χρυσόστομος Σχινάς, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε σχετικά με την υποψηφιότητα αυτή:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή στον συνδυασμό μας του διακεκριμένου Μαρουσιώτη νομικού, Χρυσοστόμου Σχινά.

»Ο κ. Σχινάς είναι διεθνής διαιτητής μπάσκετ, αναγνωρισμένος για την προσφορά του στην πανελλήνια αθλητική οικογένεια και νεολαία.

»Καθημερινά ο συνδυασμός μας δυναμώνει με Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες που διαθέτουν εμπειρία, επιστημονική κατάρτιση και κυρίως αγάπη για την πόλη μας.

»Όλοι μαζί οδηγούμε το Μαρούσι στη Νέα Εποχή».

Απευθυνόμενος προς τους πολίτες ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήλωσε:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, μετά από την τιμητική πρόταση που δέχθηκα από τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, αποφάσισα να συστρατευτώ μαζί του στον αγώνα για το Μαρούσι της Νέας Eποχής. Μιας εποχής που όσο δύσκολη κι αν φαντάζει στα μάτια μας, στην καθημερινότητά μας, τόσο πιο εύκολη πρέπει να την κάνουμε για τους δημότες αυτής της μοναδικής πόλης!!!

»Για όσους με γνωρίζετε, ξέρετε ότι οι προκλήσεις ποτέ δεν στάθηκαν εμπόδιο στην πορεία μου, για όσους δεν με ξέρουν θα χαρώ να σας αποδείξω όσα ισχυρίζομαι. Αν πιστεύετε ότι κάτι μπορώ να προσφέρω κι εγώ στον Δήμο, σας καλώ από σήμερα να στηρίξετε τον συνδυασμό μας, που αποτελείται στο σύνολό του από ικανούς και έντιμους ανθρώπους, τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου και εμένα προσωπικά, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.

»Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι ο άνθρωπος είναι ζώον πολιτικό, ο δε Περικλής στον «Επιτάφιο» έγραφε, ότι αυτόν που δεν ασχολείται με τα κοινά, δεν τον θεωρούμε απράγμονα, αλλά άχρηστο. Έχοντας αυτές τις παραδοχές στο μυαλό μου αποφάσισα να κάνω τα πρώτα μου βήματα.  Η Νέα εποχή ξεκίνησε. Μη μείνουμε αμέτοχοι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet