Τ. Μαυρίδης προς Γ. Θεοδωρακόπουλο: Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών
Αθλητισμός

Τ. Μαυρίδης προς Γ. Θεοδωρακόπουλο: Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών

«Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών» τονίζει προς τον υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Τάσος Μαυρίδης.

Η παράταξη του δημάρχου, Η Πόλη της Ζωής μας, απαντά σε ανακοινώσεις του κ. Θεοδωρακόπουλου σχετικά με το Στάδιο Πεύκης και το ημιτελές Κλειστό Λυκόβρυσης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης του Τ. Μαυρίδη:

«Κύριε Θεοδωρακόπουλε μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών»

Τα συχνά δελτία Τύπου του ανεκδιήγητου -για άλλη μια φορά- Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, τον οδηγούν σε πολιτικά και επικίνδυνα ατοπήματα.

Συνεχίζει με θρασύτητα να προκαλεί και να μιλά για όλους και για όλα, με μια γνώριμη πια σε όλους τακτική, που ακολουθεί από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του στα τοπικά δρώμενα. Μια τακτική της καταστροφολογίας, και μάλιστα αισχίστου είδους. Προκαλεί αφήνοντας με «επιδεξιότητα» έξω από το κάδρο της κριτικής τον ίδιο του τον εαυτό ως δήμαρχο Πεύκης 2007-2010.

Και αυτό διότι η αυτοκριτική ή η αναγνώριση όποιων λαθών χρειάζεται σθένος, τόλμη, θάρρος, ορθολογική σκέψη και νοημοσύνη. Αντίθετα ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ρίχνει καθημερινά τα βέλη του στον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη και στη δημοτική Αρχή.

Σίγουρα βρίσκεται σε μια παρατεταμένη σύγχυση και αγωνία χωρίς φραγμούς και όρια, αφού καταγγέλλει συνέχεια τους πάντες και τα πάντα. Βάζει τον εαυτό του στο απυρόβλητο και ως αθώα περιστερά προσπαθεί να πείσει με έωλα επιχειρήματα, με καταστροφολογία, με λασπολογία, με ψεύδη. Η στάση του αυτή δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, ούτε φυσικά και να του επιτρέψουμε να υποτιμά τη νοημοσύνη μας, γι’ αυτό θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε τα εξής:

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος κατάφερε με τα «μαγικά του κόλπα» μέσα σε μία και μόνο θητεία ως δήμαρχος Πεύκης, από το 2007 έως το 2010, να καταστρέψει στην κυριολεξία και να θέσει σε τεράστιο κίνδυνο την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου μας. Μόνο σε αυτό ήταν χαρισματικός τελικά!

Ο αρχιερέας της κακοδιαχείρισης μιλάει σήμερα για επενδύσεις, για έργα και μας κουνά το δάχτυλο, χωρίς μια λέξη έστω για την οικονομική καταστροφή που συντελέστηκε στον Δήμο Πεύκης επί της θητείας του, μιας θητείας για την οποία φέρει ο ίδιος και μόνο την αποκλειστική ευθύνη.

Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι επί ημερών του ο Δήμος Πεύκης παρουσίασε υπέρογκα χρέη, δυσβάσταχτες δανειακές υποχρεώσεις και τεράστια ελλείμματα. Αν τολμά ας αμφισβητήσει ο ίδιος τον ισολογισμό χρήσης του Δήμου Πεύκης για το έτος 2010 (έτος που παρέδωσε τον Δήμο) με ελλείμματα που έφτασαν τα 7.747.538,92 ευρώ! Τότε ο Δήμος Πεύκης ήταν ο 14ος σε όλη την Ελλάδα Δήμος, με τεράστια ελλείμματα ύστερα από οικονομική απογραφή που έκανε το Υπουργείο Εσωτερικών. Ήταν ανάμεσα στους Δήμους με συνολικό χρέος άνω του 150% των τακτικών εσόδων και της ΣΑΤΑ.

Συγχαρητήρια Γιάννη Θεοδωρακόπουλε!

Συνεχίζει να μιλά, ο αποτυχημένος πρώην δήμαρχος για τον αθλητισμό και για αθλητικές υποδομές. Ποιος;

Ο ίδιος άνθρωπος που κατάφερε να απολέσει ένα ολόκληρο Αθλητικό Κέντρο – Πολυχώρο στο Ηλιακό Χωριό, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας ΟΣΚ και χωρίς μάλιστα να χρειάζεται ο Δήμος να δαπανήσει ούτε ευρώ για την κατασκευή του αθλητικού χώρου που θα ήταν χρήσιμος, απαραίτητος για τις ανάγκες του Δήμου μας και των αθλητικών μας συλλόγων. Τώρα προεκλογικά και μόνο δείχνει «δήθεν» ενδιαφέρον για τους αθλητικούς συλλόγους και για τις αθλητικές μας υποδομές. Υποκρισία στον μέγιστο βαθμό!

Συγχαρητήρια Γιάννη Θεοδωρακόπουλε και για αυτόν σου τον άθλο!!!

Φυσικά είναι ο ίδιος δήθεν «άνθρωπος του αθλητισμού», ο οποίος κατηγόρησε με μια επαίσχυντη και λαϊκίστικη προεκλογική προπαγάνδα το 2006 τον πρώην δήμαρχο Πεύκης, Παύλο Καμάρα, για το έργο ανακατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου, ότι «δήθεν» ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι επικίνδυνος για την υγεία των αθλητών. Ο ίδιος, όμως, ως δήμαρχος το 2007-2010, που επένδυσε προεκλογικά στο ψέμα και στην καταστροφολογία, δεν τόλμησε να αναφερθεί ξανά στην επικινδυνότητα του γηπέδου, αλλά ούτε φυσικά προχώρησε σε έργο ανακατασκευής, ως όφειλε, αφού προεκλογικά ήταν επικίνδυνο κατά την άποψή του, όπως διατύπωνε συνέχεια.

Μοναδική του έγνοια, το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον. Πάντα επενδύει καιροσκοπικά μόνο στο μίσος, στην αντιπαλότητα, στον διχασμό και στη μισαλλοδοξία με επικίνδυνους κάθε φορά πολιτικούς τρόπους. Σ’ αυτό είναι πραγματικά χαρισματικός…

Ακόμα όμως πληρώνουμε ακριβά τα σπασμένα της δικής του αποτυχημένης θητείας.

Για αυτό και οφείλουμε να απαντάμε, σε όσα ανυπόστατα υποστηρίζει εσχάτως.

Σχετικά με το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης:  

Υποστηρίζει λοιπόν ότι από γκάφα του δημάρχου δεν συμπεριλήφθηκε ο ελαστικός τάπητας στη μελέτη του έργου που υλοποιείται αυτή τη στιγμή. Να τον ενημερώσουμε λοιπόν ότι στη μελέτη που ολοκληρώθηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχε συμπεριληφθεί ο ελαστικός τάπητας. Θα έπρεπε βέβαια να το ξέρει γιατί ήταν και τότε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως επικεφαλής της μειοψηφίας.

Να τον ενημερώσουμε επίσης ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, της οποίας αποτελεί μέλος, έγκαιρα πήρε απόφαση για την πλήρη αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα. Ο ίδιος απουσίαζε, αλλά θα έπρεπε να το γνωρίζει.

Σχετικά με το ημιτελές Κλειστό Γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης:

Επισκέφθηκε τον χώρο του Κλειστού, παρότι – παλαιότερα- σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε πει ότι η Λυκόβρυση είναι «εκτός Ελλάδος» για να καταδείξει πόσο απομακρυσμένη τη θεωρεί. Και βρέθηκε εκεί για να καταγγείλει όλες τις δημοτικές αρχές ότι από το 2002 υπολείπεται μόνο το 20% του έργου και είχαν αδιαφορήσει να το ολοκληρώσουν.

Να τον ενημερώσουμε ότι στη διάρκεια αυτής της θητείας επιλύουμε όλες τις εκκρεμότητες, καθώς εκπονήσαμε τις απαραίτητες μελέτες, που δεν υπήρχαν. Αναμένεται πλέον η έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του. Επιπλέον διεκδικήσαμε και έχουμε δεσμεύσει 2.150.000 ευρώ στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής για την αποπεράτωση του.

Αφήνουμε τον Γιάννη Θοδωρακόπουλο να αυτοεξευτελίζεται με τον κατήφορο που έχει πάρει.

Εμείς προχωράμε σταθερά με εντιμότητα, ειλικρίνεια, με σεβασμό στους συμπολίτες μας και απαντάμε με έργα ουσίας για τον Δήμο που αγαπάμε.

Εμείς Συνεχίζουμε Μαζί για την πόλη της ζωής μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet