Γ. Πατούλης: Κανένα άλλοθι στην ανικανότητα Σγουρού
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Κανένα άλλοθι στην ανικανότητα Σγουρού

«Κανένα άλλοθι στην ανικανότητα Σγουρού» τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης απαντώντας σε ανακοίνωση του ανθυποψηφίου του Γιάννη Σγουρού.

Κανένα άλλοθι στην ανικανότητα Σγουρού
Απάντηση στην αμετροεπή δήλωση του Γιάννη Σγουρού για τις δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη στη Φυλή

Η αγωνία του κ. Σγουρού να ξεκολλήσει δημοσκοπικά από τα χαμηλά νούμερα που καταγράφει η υποψηφιότητά του, τον οδηγεί σε γκάφες που αναδεικνύουν από τη μια την αμετροέπεια του. Και από την άλλη την παντελή έλλειψη αυτοκριτικής από πλευράς του.

Ο κ. Σγουρός ξεχνά ότι ήταν ο περιφερειάρχης Αττικής που δεν κατάφερε στη διάρκεια της θητείας του να προωθήσει την ανακύκλωση και να προωθήσει ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της Αττικής.

Με Σγουρό περιφερειάρχη θάβονταν χωρίς επεξεργασία τα σκουπίδια στη Φυλή. Και με Δούρου περιφερειάρχη εξακολουθούν να θάβονται χωρίς επεξεργασία τα σκουπίδια στη Φυλή.

Δούρου και Σγουρός είναι οι δύο όψεις του ίδιου κάλπικου νομίσματος.

Στα πρόσωπά τους αποτυπώνεται η διαχειριστική ανικανότητα της Περιφέρειας Αττικής να υιοθετήσει ένα σύγχρονο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων, όπως συμβαίνει σήμερα σε άλλες περιφέρειες της χώρας.

Ας μην αναζητά λοιπόν «σωσίβιο» στη διαχειριστική του ανικανότητα και την πολιτική του ανεπάρκεια, στις υπεύθυνες, για το συγκεκριμένο ζήτημα δηλώσεις, του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Να μην ξεχνά ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός, που ανέλαβε προσωπικά τη δέσμευση κι ευθύνη να συνδράμει ως επόμενος πρωθυπουργός, την επόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στην επίλυση του προβλήματος. Και η επιλογή του για τη θέση του περιφερειάρχη είναι ο Γιώργος Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet