Ειδική ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο: «Έχουμε την έγνοια τους» και θέμα γύρω από τη διαβίωση των τετράποδων ζώων συντροφιάς στη Νέα Ιωνία διοργανώνει η Δημοτική Οργάνωση Νέας Ιωνίας του κόμματος Δημοκράτες-Προοδευτικό Κέντρο, του οποίου ηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαΐου, στις 18:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4).
Εισηγήτρια θα είναι η δρ. Κατερίνα Λουκάκη, συντονίστρια του Τομέα Ευζωίας των Ζώων του κόμματος των Δημοκρατών.
Ομιλητές από τη Νέα Ιωνία:
- Αργυρόπουλος Νίκος, αντιδήμαρχος Φιλοζωικής Πολιτικής.
- Δέσποινα Θωμαϊδου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δύναμη Προοπτικής.
- Νικολέτα Σίμου, αρμόδια σε θέματα Φιλοζωίας της δημοτικής παράταξης Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία, γραμματέας της Συνομοσπονδίας Φιλοζωικών Σωματίων.
- Χρήστος Κανλής, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενότητα για τη Νέα Ιωνία.
- Θεμιστοκλής Ιωάννου, γραμματέας της Φιλοζωικής Ένωσης Νέας Ιωνίας (ΦΕΝΙ).
- Επαγγελματίες του Τομέα Φιλοζωίας.
- Εθελοντές με σχετική δράση στις γειτονιές.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι: Μυρτώ Κοροβέση και Δημήτρης Αγανίδης, αντιπρόεδρος και διευθυντής των Δημοκρατών, αντίστοιχα.

