Ο Βλάσσης Σιώμος αναζητά νέες ψαριές…
Πρόσωπα & Πράγματα

Ο Βλάσσης Σιώμος αναζητά νέες ψαριές…

Στο ψάρεμα το έριξε ο τέως πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) Βλάσσης Σιώμος, θέλοντας ίσως να αφήσει πίσω του την πρόσφατη δυσάρεστη εμπειρία των αρχαιρεσιών στον Σύνδεσμο. Ο ίδιος, «αυτο-τρολάροντας» τον εαυτό του, σχολιάζει στον προσωπικό λογαριασμό του στο FB, απ’ όπου και… αλιεύσαμε τις σχετικές φωτογραφίες: «Δύσκολοι καιροί για τέως… Αλλά έχουμε μούτσο πολυτελείας! Καλημέρα σας!».

Πάντως, ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης μπορεί να άφησε το τιμόνι του ΣΠΑΠ μετά από τέσσερις συνεχόμενες θητείες, πληρώνοντας το γεγονός ότι δεν ήταν αρεστός -ως εκπρόσωπος της προηγούμενης διοίκησης- στη νέα δημοτική αρχή του Δήμου του, αλλά δεν εγκαταλείπει και τον χώρο της Πολιτικής Προστασίας. Ήδη, από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) ξεκίνησε δουλειά, σε έναν τομέα που, όπως και να το κάνουμε, έχει το «know-how».

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος αισθάνεται ότι παρέδωσε τον ΣΠΑΠ σε ένα επίπεδο υψηλής ετοιμότητας και οργάνωσης και, πλέον, η αγωνία έχει περάσει στους διαδόχους του, να αποδείξουν τι… ψάρια μπορούν να πιάσουν.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet