Ήττες που δεν χωνεύονται, εύθραυστες ισοπαλίες και προβλήματα προπόνησης
Φωτογραφία: freepik.com
Ενυπόγραφα

Ήττες που δεν χωνεύονται, εύθραυστες ισοπαλίες και προβλήματα προπόνησης

Δεν λέει να το… χωνέψει με τίποτα ο Β. Ζορμπάς

Δεν λέει να… χωνέψει την πολιτική ήττα του από τον Γιάννη Μυλωνάκη ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς. Αν μπορούσε, μάλιστα, θα απαγόρευε στα κυβερνητικά στελέχη του κομματικού του χώρου να επισκέπτονται την πόλη και να μιλούν ή να φωτογραφίζονται με τον νυν δήμαρχο.

Αυτό, τουλάχιστον, διαφαίνεται μέσα από τη διαδικτυακή αντίδρασή του στην πρόσφατη επίσκεψη της Νίκης Κεραμέως στην Αγία Παρασκευή. Η υπουργός Εσωτερικών συνόδευσε τον Γ. Μυλωνάκη κατά την επίσκεψή του σε κάποια κοινωνική δομή, κάτι που εξέπληξε τον Β. Ζορμπά, ο οποίος δεν δίστασε να ψέξει την κ. Κεραμέως για το… ατόπημά της.

Τελικώς, η ήττα δεν διδάσκει πάντα…

Ο Γρηγόρης Λέων το… κρατά Μανιάτικο με τη Μαρίνα

Μετά το «σφυροκόπημα» προς τη «συνδιοίκηση», όπως τη χαρακτηρίζει, του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τις επιλογές της κατά τον εορτασμό των αποκριών, ο Γρηγόρης Λέων «ξαναχτυπά», αυτή τη φορά για το πασχαλινό γλέντι που διοργάνωσε η δημοτική αρχή. Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κατηγορεί τη διοίκηση του Δήμου για ερασιτεχνισμό και ανούσιο ξόδεμα του δημοτικού χρήματος, καθώς -όπως υποστηρίζει- η πασχαλινή γιορτή προσέλκυσε ελάχιστο κόσμο. Να θυμίσουμε ότι, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Λέων είχε κατηγορήσει τη διοίκηση και για την υπόσχεσή της να δωρίσει αρνιά σε δημότες, θεωρώντας ότι ήταν μία υπόσχεση χωρίς αντίκρισμα.

Και στις δύο περιπτώσεις τα βέλη του κ. Λέοντος είχαν ως στόχο την πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, την οποία δεν χάνει ευκαιρία να «καρφώνει», δείχνοντας ότι μάλλον δεν της έχει συγχωρέσει ακόμη ότι στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στήριξε τον πολιτικό του αντίπαλο και νυν δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη.

Δήμος Πεντέλης – ΣΠΑΠ σημειώσατε «Χ»

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής… σφύριξε οφσάιντ την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης για αποχώρηση από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), κρίνοντας ότι ο επείγον χαρακτήρας της συνεδρίασης που συγκάλεσε η δημοτική αρχή δεν υφίστατο. Σημειώνουμε ότι έχει προηγηθεί απόφαση της Αποκεντρωμένης με την οποία ακυρώθηκαν οι αρχαιρεσίες στον ΣΠΑΠ, πάλι για τυπικούς λόγους. Οπότε, στη διαμάχη μεταξύ Δήμου Πεντέλης και ΣΠΑΠ σημειώσατε «Χ»…

Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα εξαρτάται από πλήθος παραγόντων, μεταξύ των οποίων και οι πιθανές καταθέσεις ενστάσεων κατά των προαναφερόμενων αποφάσεων. Αν τα πράγματα μείνουν ως έχουν, θα περιμένουμε τις νέες αρχαιρεσίες στον Σύνδεσμο, το αποτέλεσμα των οποίων θα κρίνει εάν θα παραμείνει ή όχι ο Δήμος Πεντέλης σε αυτόν. Γιατί, είναι πλέον σαφές ότι το πρόβλημα για τη δημοτική αρχή Πεντέλης δεν είναι αυτός καθαυτός ο ΣΠΑΠ, αλλά το πρόσωπο που τον διοικεί…

Οι αθλητικές υποδομές στα χειρότερά τους στη Νέα Ιωνία

Εντελώς «ντεφορμέ» είναι οι αθλητικοί χώροι και εγκαταστάσεις στον Δήμο Νέας Ιωνίας, σύμφωνα με όσα καταγράφονται σε σχετική ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ προς τους υπουργούς Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Υποδομών & Μεταφορών. Εκεί γίνεται λόγος για έλλειψη υποδομών, συνωστισμό αθλητών στους ήδη υπάρχοντες χώρους, τραυματισμούς λόγω της κακής συντήρησης των εγκαταστάσεων, αλλά και αδιαφορία των δημοτικών αρχών στα σχετικά αιτήματα των συλλόγων.

Την ίδια στιγμή τα γραφειοκρατικά και άλλα εμπόδια καθυστερούν την αξιοποίηση σημαντικών χώρων στον Δήμο, που θα μπορούσαν να καλύψουν και τις ανάγκες σε αθλητικές υποδομές.

Άραγε, ο νέος δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης, ο οποίος προεκλογικά πρωτοστάτησε στην ανάδειξη ανάλογων προβλημάτων στον Δήμο, θα διαφοροποιηθεί από τους προκατόχους του ή θα αρκεστεί στο να καταγγέλλει τα κακώς κείμενα;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet