Παραδόθηκε ο νέος βρεφονηπιακός στο Άνω Ψαλίδι Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Παραδόθηκε ο νέος βρεφονηπιακός στο Άνω Ψαλίδι Ηρακλείου Αττικής

Τα κλειδιά του νέου δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού στο Άνω Ψαλίδι (επί των οδών Τζουμαγιάς & Χρυσανθέμων) παρέλαβε από τον εργολάβο – κατασκευαστή του κτηρίου ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, σηματοδοτώντας έτσι την ολοκλήρωση του έργου και την παράδοση του καινούργιου σταθμού.

Ο νέος αυτός χώρος θα δώσει λύση στις οικογένειες της περιοχής, φιλοξενώντας περί τα 120 παιδιά βρεφικής και νηπιακής ηλικίας, αναμένεται δε να λειτουργήσει με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, όπως ενημερώνει ο Δήμος. «Προϋπόθεση, βέβαια, το υπουργείο Εσωτερικών να απαντήσει έμπρακτα στο αίτημα που έχει έγκαιρα καταθέσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού, που θα στελεχώσει τον καινούργιο βρεφονηπιακό σταθμό, αίτημα για το οποίο υπάρχει η προφορική δέσμευση των ανθρώπων του υπουργείου», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Παραλαμβάνουμε ακόμα έναν βρεφονηπιακό σταθμό για να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερες οικογένειες Ηρακλειωτών, οι οποίες προσπαθούν να συμβιβάσουν την επαγγελματική με την οικογενειακή τους ζωή. Δίνουμε λύση στα θέματα της καθημερινότητας, δίνουμε απαντήσεις σε προβλήματα της κοινωνίας. Προχωράμε μπροστά και ήδη κοιτάζουμε τον επόμενο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατασκευή του επόμενου βρεφονηπιακού σταθμού της πόλης επί της Λεωφόρου Πλαπούτα στο Παλαιό Ηράκλειο», τόνισε σχετικά ο κ. Ν. Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet