Οριστικό «διαζύγιο» Μ. Πατούλη – Σταυράκη με την παράταξη του Τ. Μαυρίδη
Πολιτική

Οριστικό «διαζύγιο» Μ. Πατούλη – Σταυράκη με την παράταξη του Τ. Μαυρίδη

Επιχειρώντας να προλάβει τη σημερινή ολομέλεια της διοικούσας τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας (Ιδιότυπο πολιτικό «μπρα-ντε-φερ» στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης), η δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη υπέβαλε δήλωση ανεξαρτητοποίησης, διαχωρίζοντας πλέον την πορεία της από τη διοίκηση του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη.

Στη δήλωσή της επαναλαμβάνει την πρόθεσή της να παραμείνει «ενεργή» και «μάχιμη», ενώ για τους λόγους του «διαζυγίου» με τη μέχρι πρότινος παράταξή της τονίζει ότι θα αναλυθούν σε προσεχή συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της πλέον ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου:

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από τη δημοτική παράταξη «Η Πόλη της Ζωής μας» απέστειλε σήμερα, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, η κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, την οποία κοινοποίησε στον δήμαρχο κ. Αναστάσιο Μαυρίδη.

Η κα Πατούλη, με αφορμή τη συγκεκριμένη απόφαση, επαναλαμβάνει την ισχυρή και απόλυτη δέσμευσή της να παραμείνει ενεργή πολίτης, μάχιμη δημοτική σύμβουλος, υπερασπιζόμενη με κάθε τρόπο τις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης, της διαδημοτικής συνεργασίας, του ήθους στην πολιτική και της αναπτυξιακής προοπτικής για τον Δήμο μας, εκφράζοντας τις αξίες της διαφάνειας, του διαλόγου, της σύνθεσης, της λογοδοσίας και της χρηστής διοίκησης, τιμώντας στο ακέραιο τους συμπολίτες της που την ανέδειξαν με την ψήφο τους πρώτη δημοτική σύμβουλο στο ξεκίνημά της στην αυτοδιοικητική πολιτική, στις εκλογές του 2014.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet