Ο δήμαρχος Κηφισιάς στην Έκθεση Μαθητικής Επιχειρηματικότητας
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ο δήμαρχος Κηφισιάς στην Έκθεση Μαθητικής Επιχειρηματικότητας

Υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς τελεί η 11η Εμπορική Έκθεση Μαθητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιείται στο The Mall Athens, στο Μαρούσι, σε διοργάνωση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

Περισσότεροι από 500 μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου-Λυκείου από σχολεία της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου, της Κρήτης και των νησιών του Αιγαίου, παρουσιάζουν τα καινοτόμα προϊόντα τους, στο Mall Athens, στη Εμπορική Έκθεση Μαθητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, που διοργανώνει για ενδέκατη χρονιά το «Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece».

Το πρωί της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου 2017 κοντά στους μαθητές που συμμετέχουν βρέθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Βαγγέλης Αυλήτης.

Ο κ. Γ. Θωμάκος απήθυνε σύντομο χαιρετισμό και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα όπου τα παιδιά παρουσιάζουν τα προϊόντα τους. Ο δήμαρχος Κηφισιάς στάθηκε ιδιαίτερα στα περίπτερα των σχολείων του Δήμου και συνομίλησε με τους μαθητές και τους καθηγητές τους.

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 500 μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου από σχολεία της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου, της Κρήτης και των νησιών του Αιγαίου, δημιούργησαν καινοτόμα προϊόντα και θα καταθέσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια στο ΣΕΝ/JA Greece. Τα σχέδια θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή και οι 10 καλύτερες μαθητικές επιχειρήσεις, θα διαγωνιστούν για να αναδειχθεί η «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2016-2017». Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό του Junior Achievement Europe.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet