Το επόμενο βήμα του προαναγγέλλει εμμέσως ο Σωτ. Ησαΐας
Πολιτική

Το επόμενο βήμα του προαναγγέλλει εμμέσως ο Σωτ. Ησαΐας

Την ολοκλήρωση της θητείας του ως δημοτικού συμβούλου Αγίας Παρασκευής, με τη λήξη της παρούσας δημοτικής θητείας, το 2019, προανήγγειλε ο κ. Σωτήρης Ησαΐας κατά τις δημαιρεσίες της Κυριακής 5 Μαρτίου 2017, στον Δήμο.

Ωστόσο, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, ο οποίος έχει εδώ και καιρό διαχωρίσει τη θέση του -τουλάχιστον στην πράξη- από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε (Αγία Παρασκευή η Πόλη μας) στην προσεκτικά διατυπωμένη ανακοίνωσή του δεν «αποχαιρετά» το τοπικό πολιτικό σκηνικό. Αντιθέτως, διευκρινίζει ότι ανανεώνει τον «μόνιμο αγώνα μας για ακόμη πιο δύσκολες αποστολές για την πατρίδα και για την πόλη της Αγίας Παρασκευής».

Κι αν στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι γνωστή η δραστηριότητα του κ. Σωτ. Ησαΐα ως πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, σε τοπικό επίπεδο, η μόνη υποψηφιότητα που απομένει -μετά από αυτή του δημοτικού συμβούλου- δεν είναι άλλη από εκείνη του δημάρχου…

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Σωτ. Ησαΐα:

Κατά τη διάρκεια των χθεσινών διαδικασιών εκλογής των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής και των μελών της  Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, δήλωσα στο Σώμα ότι κάθε σημαντική συμμετοχή στη πολιτική ζωή του τόπου πρέπει να έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Είναι λοιπόν καθήκον και υποχρέωσή μου, με ειλικρίνεια και ευσυνειδησία, μετά από 7 χρόνια αγώνων και προσφοράς στη Τοπική Αυτοδιοίκηση και 2 χρόνια πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές, να δηλώσω ότι η πολιτική μου αποστολή ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής ολοκληρώνεται στη λήξη της θητείας της, το 2019 και δεν θα θέσω ξανά υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος.

Θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες, κατοίκους και ψηφοφόρους που με τίμησαν στις κατά σειρά δημοτικές εκλογές του 2010 και του 2014 και οι οποίοι συνεχίζουν να με τιμούν καθημερινά στους αγώνες μου στην κεντρική πολιτική σκηνή και στην πόλη μας.

Ανανεώνουμε τον μόνιμο αγώνα μας για ακόμη πιο δύσκολες αποστολές για την πατρίδα και για την πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Ησαΐας Σωτήρης

Πολιτικός επιστήμων –διεθνολόγος, πολιτευτής Β΄ Αθηνών Ν.Δ., δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet