Μεγάλες ποσότητες τροφίμων διέθεσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο το Πάσχα
Κοινωνία

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων διέθεσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο το Πάσχα

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής προσφέρθηκε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου στους ευπαθείς συμπολίτες για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα. Τα προϊόντα ήταν ευγενικές χορηγίες επιχειρήσεων, συλλόγων και φορέων.

Συγκεκριμένα, στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου διανεμήθηκαν ανάλογα με τις ανάγκες τους:

  • Σε 338 οικογένειες, εορταστικό πακέτο με τρόφιμα (κρεατικά, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, πουρές, ζάχαρη, αλεύρι γάλα, φέτα, ντοματοπολτός, καφές, μπαχαρικά, γλυκίσματα, τσουρέκια, αυγά), καθώς και οδοντόκρεμες, είδη καθαρισμού και ατομικής υγιεινής. Στα εορταστικά πακέτα, σημαντικές ήταν οι χορηγίες του Ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια», της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου.
  • Σε 30 οικογένειες, με την ευγενική υποστήριξη των χορηγών, διατέθηκε αρνί.
  • Σε 30 οικογένειες δόθηκε εορταστικό πακέτo με κοκορέτσι, κρασί, αυγά, ζυμαρικά, φέτα και γλυκύσματα, χορηγία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» σε συνεργασία με το «Μπορούμε».
  • Σε 117 παιδιά προσφέρθηκαν παιδικά παπούτσια, χορηγία της εταιρείας «TOMS», με την υποστήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
  • Σε 90 οικογένειες, είδη ρουχισμού.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ευχαριστεί προσωπικά τον καθένα χωριστά από τους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη του προς τον συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται από την κρίση. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου σημειώνει: «Μέσα από τη γενναιόδωρη προσφορά σας, κανείς στην πόλη μας δεν έμεινε μόνος και αβοήθητος και τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα. Με την πολύτιμη υποστήριξή σας στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας. Σας ευχαριστώ προσωπικά για τη σημαντική συμβολή σας στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής στην τοπική μας κοινωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet