ΠΑΙΣΔΑΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τους παιδ. σταθμούς
Κοινωνία

ΠΑΙΣΔΑΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τους παιδ. σταθμούς

Οι Παιδικοί Σταθμοί Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν τους γονείς ότι  ξεκινάει την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης – ΕΕΤΑΑ, για τη δωρεάν ένταξη βρεφών και νηπίων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Δικαιούχοι είναι όλοι οι γονείς  (με μόνη εξαίρεση τις μητέρες δημοσίους υπαλλήλους) με:

  • 1 παιδί και ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 27.000 ευρώ.
  • 2 παιδιά και ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 30.000 ευρώ.
  • 3 παιδιά και ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 33.000 ευρώ.
  • 4 παιδιά και ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 35.000 ευρώ.

Το ΝΠΔΔ «Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής» (ΠΑΙΣΔΑΠ) εφιστά την προσοχή στους γονείς που έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 18.000 ευρώ και έχουν έτσι το δικαίωμα, που τους παρέχουν οι ΠΑΙΣΔΑΠ, για τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους στους σταθμούς,  πρέπει οπωσδήποτε όλοι (με εξαίρεση τις μητέρες δημοσίους υπαλλήλους) να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ. Σε διαφορετική περίπτωση θα κληθούν ν καταβάλλουν 30 ευρώ μηνιαίως ανά παιδί.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά  στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και οι γονείς πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτουν:

  • Την Πράξη Προσδιορισμού Φόρου για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1 έως 31/12/2016, που σημαίνει ότι πρέπει να έχουν υποβάλει τη φορολογική τους δήλωση έτους 2016.
  • Το προσωπικό ΑΦΜ και τον προσωπικό ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών τους για τα οποία θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Η Διοικητική Υπηρεσία των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής (Λεωφ. Μεσογείων 405, 2ος όροφος – τηλ. 210 6391703) θα παρέχει και φέτος στους δικαιούχους γονείς της πόλης ενημέρωση, αλλά και υποστήριξη, εφόσον χρειάζονται, προκειμένου να υποβάλουν όλοι την αίτησή τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet