«Τεράστια πρόοδος» στην έρευνα για την επίθεση στο Μάντσεστερ
Κόσμος

«Τεράστια πρόοδος» στην έρευνα για την επίθεση στο Μάντσεστερ

Ένα μεγάλο μέρος του δικτύου που εμπλέκεται στην τρομοκρατική επίθεση του Μάντσεστερ, στις αρχές της εβδομάδας, εξαρθρώθηκε, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Βρετανίας, Μαρκ Ρόουλι.

Ο Ρόουλι είπε ότι έγινε «τεράστια πρόοδος» στην έρευνα που αφορά στον Σαλμάν Αμπέντι, τον 22χρονο βομβιστή αυτοκτονίας που σκότωσε 22 ανθρώπους στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, το βράδυ της Δευτέρας.

Το βράδυ της Παρασκευής η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε στο νότιο Μάντσεστερ έναν 44χρονο άνδρα στο Manchester Arena. Πρόκειται για την 11η κατά σειρά σύλληψη υπόπτου μετά την επίθεση. Υπό κράτηση παραμένουν εννέα πρόσωπα, ενώ άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Στο μεταξύ, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στην «πολύ γενναία» πόλη του Μάντσεστερ για να δώσει μια φιλανθρωπική συναυλία στη μνήμη των θυμάτων.

Μετά την επίθεση της Δευτέρας, η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει πολλές συναυλίες που είχε προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο και την Ευρώπη.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet