Συλλυπητήρια προέδρου ΚΕΔΕ για τον θάνατο του πρ. δημάρχου Γαλατσίου Κ. Τσίρου
Αυτοδιοίκηση

Συλλυπητήρια προέδρου ΚΕΔΕ για τον θάνατο του πρ. δημάρχου Γαλατσίου Κ. Τσίρου

Με αφορμή τον θάνατο του πρώην δημάρχου Γαλατσίου Κυριάκου Τσίρου ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, έκανε την εξής δήλωση:

«Με οδύνη πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του φίλου και συναδέλφου πρώην δημάρχου και γιατρού Κ. Τσίρου.

»Υπήρξε ένας άνθρωπος δραστήριος, με όραμα και βαθιά αυτοδιοικητική συνείδηση. Τα χρόνια που υπηρέτησε τον Δήμο Γαλατσίου διακρίθηκε για το ήθος και την αφοσίωσή του στην προάσπιση των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας.

»Η συγκίνησή μου είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί με τον Κυριάκο Τσίρο, πέρα από τους αυτοδιοικητικούς μας δεσμούς, υπήρξαμε συνοδοιπόροι και στον χώρο της ιατρικής, την οποία αγάπησε με πάθος και ανιδιοτέλεια. Εκτός από εξαίρετος επιστήμονας υπήρξε πάνω από όλα άνθρωπος, με άλφα κεφαλαίο. Είμαι βέβαιος ότι οι ασθενείς του θα τον θυμούνται για την επιστημονική του αρτιότητα, αλλά και για τη βαθιά ανθρωπιά και ευαισθησία του.

»Αφήνει πίσω του σημαντικό έργο το οποίο αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τους νεότερους που δραστηριοποιούνται τόσο στον χώρο της Αυτοδιοίκησης όσο και της Ιατρικής.

»Χάσαμε ένα σπουδαίο άνθρωπο και έναν καλό φίλο.

»Εκ μέρους της ΚΕΔΕ, αλλά και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, εκφράζω στην οικογένεια του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet