Στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2017 η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Αυτοδιοίκηση

Στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2017 η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Στην εκδήλωση απονομής των «Βραβείων Επιχειρηματικότητας ΕΒΕΑ 2017» παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η κα Πατούλη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ανέπτυξε εποικοδομητικό διάλογο με τον πρόεδρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνο Μίχαλο, με επιχειρηματίες και φορείς της αγοράς, καθώς και με τον πρόεδρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Αθανάσιο Θεοδωρόπουλο.

«Η θεσμική επιβράβευση επιχειρήσεων, που προάγουν καινοτόμες υπηρεσίες και τεχνολογικές εφαρμογές για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών, επιδεικνύουν κοινωνική ευαισθησία, δημιουργούν θέσεις εργασίες και απασχόλησης, αναπτύσσουν νέα αναπτυξιακά μοντέλα παραγωγής, επενδύουν στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, διευρύνουν τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες, μόνο υπερήφανους μπορεί να μας κάνει για την Ελλάδα του Αύριο» τονίζει σε δήλωσή της η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

«Η χώρα μας χρειάζεται αναπτυξιακή φιλοσοφία, δυναμικές επιχειρήσεις που σέβονται τον πολίτη, έχουν κοινωνικά αντανακλαστικά και επενδύουν στους νέους ανθρώπους, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον βιωσιμότητας και εξέλιξης για όλους» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η κα Πατούλη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet