Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Δωρεάν θεατρική αγωγή και άθληση στα σχολεία του Δήμου Αγ. Παρασκευής

0
73 Προβολές

Στις αρχές Νοεμβρίου ξεκίνησαν τα προγράμματα Θεατρικής Αγωγής στα σχολεία της Αγίας Παρασκευής, που παρέχονται δωρεάν από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) στους μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων της πόλης και  υλοποιούνται σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής.

Τα προγράμματα γίνονται, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αγ. Παρασκευής, με συμμετοχή των παιδιών σε όλους τους τομείς μιας θεατρικής παράστασης (μουσική κάλυψη, σκηνικά, κοστούμια, φωτισμός, συγγραφή σεναρίου κ.ά.) και κορυφώνονται με την παρουσίαση των θεατρικών παραστάσεων από τα σχολεία στην ετήσια συνάντηση μαθητικής δημιουργίας μετά το Πάσχα. Φέτος, μάλιστα, θα λειτουργήσουν, όπως ενημερώνει ο Δήμος, διαλυκειακές θεατρικές ομάδες των 1ου – 4ου και 2ου – 3ου Λυκείων.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται με επιτυχία, όπως τονίζει ο Δήμος, τα προγράμματα «Άθληση στα Σχολεία» σχολικού έτους 2017-2018, τα οποία έχουν ξεκινήσει στις 9 Οκτωβρίου 2017 και θα διαρκέσουν έως τις 15 Ιουνίου 2018. Τα προγράμματα αυτά παρέχονται, επίσης, δωρεάν από τον ΠΑΟΔΑΠ στους μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων της πόλης και υλοποιούνται σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής σε αύλειους χώρους σχολείων της Αγίας Παρασκευής.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up