Κέρδισαν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα οι καθαρίστριες του ΠΑΟΔΑΠ
Κοινωνία

Κέρδισαν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα οι καθαρίστριες του ΠΑΟΔΑΠ

Δεκτή έκανε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών – Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων την αίτηση Προσωρινών Ασφαλιστικών Μέτρων των οκτώ συμβασιούχων καθαριστριών του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ). Η απόφαση του Δικαστηρίου  αναμένεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, να επιδοθεί άμεσα στον Οργανισμό, ώστε, όπως τονίζει ο Δήμος, «οι εργαζόμενες να επιστρέψουν στην εργασία τους, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων».

Ο ΠΑΟΔΑΠ παραστάθηκε στο Δικαστήριο υπέρ των εργαζομένων. Συγκεκριμένα παρέστησαν στη δίκη ο πρόεδρος του Οργανισμού, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, και ο πληρεξούσιος δικηγόρος Θ. Συμεωνίδης και ζήτησαν τη συνέχιση της εργασίας των καθαριστριών και την απρόσκοπτη πληρωμή τους.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο ΠΑΟΔΑΠ στήριξαν και στηρίζουν τις εργαζόμενες προκειμένου να παραμείνουν στην εργασία τους προβαίνοντας σε όλες τις αναγκαίες εκ μέρους τους ενέργειες (σύναψη συμβάσεων, τροποποίηση οργανισμού, εντολή εκδόσεως ενταλμάτων πληρωμής κ.λπ.) και υποστηρίζοντας το δίκαιο του αιτήματος σε όλες τις σχετικές συναντήσεις την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet