Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση Καλλιτεχνικής Εκφρασης του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση Καλλιτεχνικής Εκφρασης του ΠΕΑΠ

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 τα εγκαίνια για την Έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης των εικαστικών δημιουργών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που φιλοξενείται στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δήμου.

Η Έκθεση που διοργανώνει το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης θα διαρκέσει έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί κατά τις ημέρες και ώρες:

  • Από Τετάρτη έως και Παρασκευή, 18:00 έως 22:00.
  • Σάββατο και Κυριακή 10:00–13:00 και 18:00 – 22:00.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επισήμανε σχετικά: «Η Έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης των δημιουργών του Δήμου μας είναι πλέον θεσμός για τα τοπικά μας δρώμενα, μία Έκθεση που περιμένουμε πάντα με πολύ χαρά και αγάπη. Η αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης” γίνεται αφετηρία συνάντησης της πόλης μας με τις ιδιαίτερες και ξεχωριστές καλλιτεχνικές προσεγγίσεις των δημιουργών της Λυκόβρυσης – Πεύκης. Μέσα από την καλλιτεχνική ματιά τους βιώνουμε κομμάτι της καθημερινότητάς μας, του τρόπου που συνυπάρχουμε όλοι μαζί ως οικογένεια στον Δήμο μας. Και οι φετινές δημιουργίες ήταν πραγματικά ξεχωριστές, δημιουργημένες από καλλιτέχνες με πολλή αγάπη και μεράκι για την τέχνη τους, αξιοποιώντας παραδοσιακά και σύγχρονα μέσα έκφρασης της πολιτισμικής τους ματιάς. Θερμά συγχαρητήρια για τις δημιουργίες σε όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες. Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους δημιουργούς του Δήμου μας να ενημερώνονται για τον θεσμό πλέον των Εκθέσεων Καλλιτεχνικής Έκφρασης και να συμμετέχουν δίνοντάς μας την ευκαιρία να γίνουμε κοινωνοί της ματιάς των συμπολιτών μας πάνω στην τέχνη. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου μας ΠΕΑΠ για την άψογη διοργάνωση!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet