Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα φώτα στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα φώτα στα Βριλήσσια

Σε μια πολύ όμορφη γιορτή στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου στα Άνω Βριλήσσια, ο δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης άναψε τον χριστουγεννιάτικο φωτισμό, κηρύσσοντας την έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βριλησσίων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

«Εύχομαι σε όλους να έχετε καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο Νέο Έτος και με ένα τόνο εορταστικό να ξεχάσουμε λίγο τα προβλήματά μας και να κρατήσουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία μας για μια νέα χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη. Να έχετε υγεία εσείς και τα παιδιά σας, οι δικοί σας άνθρωποι, και να έχουμε καλές γιορτές, με αγάπη!» τόνισε ο δήμαρχος.

Αμέσως μετά, η Δημοτική Χορωδία τραγούδησε γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλο τον κόσμο, «ζεσταίνοντας» τη βραδιά και το πλήθος των πολιτών όλων των ηλικιών, που παρακολουθήσαν τη γιορτή.

Το «παρών» έδωσαν η αντιδήμαρχος Παιδείας, Σ. Χαντζάρα, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κ. Μουζάκης, η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ, Ι. Κυρίτση, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ, Φ. Βαγενάς, η πρόεδρος της Α΄ Σχολικής Επιτροπής, Γ. Παρασκευοπούλου, ο διευθυντής του γραφείου δημάρχου, Π. Φυκίρης, η δημοτική σύμβουλος Λ. Σίμου και εκπρόσωποι συλλόγων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet