Είδη πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Είδη πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας επισκέφθηκαν την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Εθελοντισμού, Νίκος Γκαραβέλας, μαζί με κλιμάκιο του Δήμου από τις Κοινωνικές Δομές. Στόχος ήταν να παραδώσουν στους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Δυτική Αττική ρουχισμό, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε ο Δήμος και οι Κοινωνικές του Υπηρεσίες μετά από δημόσια πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμος του Βορείου Τομέα Αθηνών για αρωγή στους συνανθρώπους μας στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επισήμανε σχετικά: «Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, οι Κοινωνικές του Δομές και Υπηρεσίες, η Ένωση Γονέων και ευρύτερα οι Σύλλογοι και οι φορείς, τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία στον Δήμο μας, αλλά και εθελοντές και συμπολίτες μας, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Ευχόμαστε αυτή η μικρή μας αρωγή, γεμάτη με πολλή αγάπη και συναίσθηση για τις δυσκολίες που υφίστανται οι συνάνθρωποί μας στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας αποτέλεσμα της καταστροφικής πλημμύρας, να προσφέρει στο ελάχιστο, ως δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης».

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Γκαραβέλας τονίζει: «Με πολλή αγάπη επισκεφθήκαμε τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας. Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε στο μέτρο του εφικτού να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Θερμό ευχαριστώ στα σχολεία και όλους τους φορείς και συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσα του Δήμου μας για αρωγή στους πλημμυροπαθείς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet