Γ. Θεοδωρακόπουλος: Να τιμήσει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης τον Αντώνη Κυδωνάκη
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Να τιμήσει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης τον Αντώνη Κυδωνάκη

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Αντώνη Κυδωνάκη, πρώτου δημάρχου της Πεύκης, εκφράζει ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, τελευταίος δήμαρχος της Πεύκης, πριν από τη συνένωση με τη Λυκόβρυση, τονίζει ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης πρέπει να τιμήσει τον Αντώνη Κυδωνάκη, «όπως  πραγματικά του αξίζει για το τεράστιο έργο του», όπως σημειώνεται στο ακόλουθο μήνυμά του:

«Η πόλη μας είναι από χτες πιο φτωχή από την απώλεια του Αντώνη Κυδωνάκη, του πρώτου δημάρχου της Πεύκης. Του επιτυχημένου δημάρχου, του εξαίρετου γιατρού, του μεγάλου ανθρώπου.

»Όλοι αναγνωρίζουν ότι η Πεύκη οφείλει πολλά στον άνθρωπό της. Σε αυτή τη μεγάλη προσωπικότητα που βρέθηκε στο τιμόνι της την κατάλληλη στιγμή, στις αρχές του 1983, όταν η Κοινότητα Πεύκης έγινε Δήμος. Στη δωδεκαετία που τη διοίκησε, μαζί με τη θαυμάσια ομάδα του, έκανε πολλά. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι έβαλε τις στέρεες βάσεις επάνω στις οποίες βασίστηκαν οι επόμενες διοικήσεις.  

»Ο Αντώνης Κυδωνάκης ήταν ο άνθρωπος των έργων και όχι της βιτρίνας, του “φαίνεστε” ή των λόγων. Πρωτοπόρος πανελλαδικά στις Κοινωνικές Δομές (ΚΑΠΗ, Παιδικοί Σταθμοί κ.λπ.) και πολύ αποφασιστικός στα έργα υποδομής (αποχετεύσεις, πεζοδρόμια, ελεύθερους χώρους κ.λπ.) δούλεψε σκληρά για το μέλλον της πόλης.

»Θα τον θυμόμαστε για πάντα για τη μεγάλη του αγάπη και προσφορά στην Πεύκη. Και πιστεύουμε ότι και το Δημοτικό Συμβούλιο θα τιμήσει τον Αντώνη Κυδωνάκη όπως πραγματικά του αξίζει. Ως τον άνθρωπο που δημιούργησε τα θεμέλια για τον σύγχρονο και ανθρώπινο Δήμο.

»Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet