Μ. Διακολιού: Η επιβεβαίωση δεν άργησε ούτε μια μέρα…
Πολιτική

Μ. Διακολιού: Η επιβεβαίωση δεν άργησε ούτε μια μέρα…

Συνεχίζεται η διά ανακοινώσεων αντιπαράθεση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαίρης Διακολιού με τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, που ξεκίνησε με αφορμή τα αντιπλημμυρικά έργα στον Δήμο.

Στην πρόσφατη απάντηση του δημοτικού συμβούλου Αθανάσιου Βελή, η ανεξάρτητη σύμβουλος απαντά:

  1. Η ασυναρτησία της μη απαντήσεως του κ. Πατούλη διά των συνεργατών του,  σύμφωνα με την οποία ο σεξισμός είναι ζήτημα… υποκειμενικό (!).
  2. Οι ατεκμηρίωτοι χαρακτηρισμοί,  τα χιλιοαπαντημένα σχόλια και οι αοριστολογίες,  που διατυπώνονται ως «λίθοι,  πλίνθοι , κέραμοι ατάκτως ερριμμένα», χωρίς λογική συγκρότηση και συνοχή.
  3. Η ανιστόρητη επίκληση του χουντικού συνθήματος «πατρίς-θρησκεία- οικογένεια» δήθεν ως υπεράσπιση ιερών θεσμών και όχι ως καπηλεία τους από τους εχθρούς της δημοκρατίας,  λες και δεν γνωριζόμαστε στο Μαρούσι, τουλάχιστον εμείς οι Μαρουσιώτες.
  4. Η άποψη ότι η εκλογή μου στη θέση της  δημοτικής συμβούλου, την οποία μου εμπιστεύτηκε ο Μαρουσιώτικος λαός,  είναι αποτέλεσμα της σκληρής του κρίσης (!).

Τελικά,  πριν περάσει μία μέρα,  με επιβεβαίωσαν: Η ποιότητα του επικεφαλής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το βάθος της σκέψης και της τεκμηρίωσης των συνεργατών του.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet