Τους εθελοντές του βράβευσε το Κέντρο Πρόληψης «Προνόη»
Κοινωνία

Τους εθελοντές του βράβευσε το Κέντρο Πρόληψης «Προνόη»

Βράβευση εθελοντών του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 χρόνων ζωής της ομάδας.

Ήταν μια ιδιαιτέρως σημαντική εκδήλωση για το Κέντρο, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. «Σε μια ζεστή, χαρούμενη και γεμάτη συγκίνηση ατμόσφαιρα τιμήθηκαν δεσμοί 10 ετών και η δέσμευση των πολύτιμων εθελοντών μας» τονίζεται στην ανακοίνωση του Κέντρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Κ.Π. «Προνόη» και καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη, ο πρώην αντιδήμαρχος Κηφισιάς Εμμανουήλ Κουρμαδιάς, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Προνόη» και πρώην δημοτική σύμβουλος Αγγελική Βαλασοπούλου, η πρόεδρος της «Μένανδρος Α.Ε.» και δημοτική σύμβουλος Δήμου Κηφισιάς Πολυξένη Αστερίου, ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς Λεωνίδας Λώρας,  γονείς, παιδιά, φίλοι των εθελοντών και συνεργάτες του Κ.Π. «Προνόη».

Χαιρετισμούς απηύθυναν η επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Π. «Προνόη» Σωτηρία Μακαρώνη, ψυχολόγος Υγείας MSc – ψυχοθεραπεύτρια, και οι κυρίες Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη και Πολυξένη Αστερίου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε αναλάβει η κοινωνική λειτουργός, ψυχοθεραπεύτρια, οικογενειακή σύμβουλος και συντονίστρια του Δικτύου Εθελοντών, Αρχοντούλα Αναστασοπούλου-Αλεξάκη.

Στην ανακοίνωση του Κέντρου σημειώνεται:

«Η κα Αρχοντούλα Αλεξάκη, ωθούμενη από την πίστη της στους ανθρώπους και στη δύναμή της Δικτύωσης, 10 χρόνια πριν ανέλαβε την πρωτοβουλία συγκρότησης ομάδας εθελοντών. Όραμά της ήταν η προσφορά στην κοινότητα. Στα 10 χρόνια λειτουργίας του δικτύου εθελοντών 347 εθελοντές παρακολούθησαν ομάδες επιμόρφωσης και στήριξης. Από τον συνολικό απολογισμό βραχείων παρεμβάσεων στη σχολική κοινότητα υπολογίζεται ότι στα προγράμματα αυτά έχουν συμμετάσχει 3. 369 μαθητές. 10 χρόνια μετά η βραβευόμενη ομάδα εθελοντών είχε τις δικές της ιστορίες υπερηφάνειας να αφηγηθεί κατά τη διάρκεια της βραδιάς σε μια ατμόσφαιρα μοιράσματος, αλλά και φροντίδας από όλο το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό της “Προνόη”. Ευχαριστούμε πολύ, όλους όσοι παρευρέθησαν και ιδιαιτέρως για μια ακόμη φορά τους Εθελοντές μας για το πάθος με το οποίο στηρίζουν ακούραστα την υλοποίηση των δράσεών μας όλα αυτά τα χρόνια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet