Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης την πρώτη ημέρα του χρόνου στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου «Μανόλης Αναγνωστάκης», με τις ευλογίες του σεβασμιότατου μητροπολίτη Αμαρουσίου – Κηφισιάς – Ωρωπού κ. Κύριλλου. Ο σεβασμιότατος βράβευσε τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, «για την άριστη και διαχρονική συνεργασία του Δήμου με τη Μητρόπολη και τις δομές της, σε ό,τι αφορά στην προσφορά στην κοινωνία», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν οι σεβασμιότατοι πατέρες των ενοριών, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, Γιώργος Καραμέρος, οι πρώην δήμαρχοι Παύλος Καμάρας και Δημήτρης Φωκιανός, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι των φορέων και των συλλόγων, καθώς και πολλοί δημότες.

Ευχόμενος στους παρισταμένους, αλλά και σε όλους τους συνδημότες, ο κ. Μαυρίδης σημείωσε: «Ας ατενίσουμε τον νέο χρόνο με αισιοδοξία, με ελπίδα, με δύναμη, με κουράγιο, μα, πάνω από όλα, με Αγάπη. Εύχομαι σε όλους να έχουμε ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2018, γεμάτο υγεία και καλοσύνη και από το περίσσευμα της αγάπης και της καλοσύνης μας να χαρίσουμε απλόχερα στους γύρω μας, σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη, σε όλο το κόσμο. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet