Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Αθμονέων
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Αθμονέων

Ανήμερα των Θεοφανείων πραγματοποιήθηκε και φέτος το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 η καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη.

Στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του Συλλόγου αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, ο πανοσιολογιότατος π. Χρήστος της Ιεράς Μητρόπολης Κοιμήσεως της Θεοτόκου ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και απηύθυνε θερμές ευχές στους παριστάμενους για τη νέα χρονιά.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψε το πρώτο κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ευχόμενος σε όλους «Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη». Παράλληλα, μετέφερε στους παρισταμένους μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για το 2018. «Με πίστη, ελπίδα και ομοψυχία θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο “αύριο” για την πατρίδα μας και το μέλλον της νέας γενιάς» τόνισε.

Αναφερόμενος στην ιστορική διαδρομή του Συλλόγου Αθμονέων, μίλησε για τη σημαντική παρακαταθήκη που φέρει, δηλώνοντας, παράλληλα, τη σταθερή στήριξη του έργου του από τον Δήμο.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων, Ρούλα Μπογδάνου-Καλύβα, ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» και ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την παρουσία και τη φιλοξενία της εκδήλωσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, αλλά και, όπως σημειώνεται σε αβνακοίνωση του Δήμου, για την αμέριστη συμπαράστασή του σε κάθε περίπτωση που του ζητηθεί.

Στην εκδήλωση που διάνθισε μελωδικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης και Κώστας Ρώτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Στέφανος Τσιπουράκης, Κατερίνα Ιωάννου, Πέτρος Κόνιαρης, Θανάσης Βλαχοπιώτης και Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Βλάχος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet