Τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ βράβευσε ο Δήμος Κηφισιάς
Κοινωνία

Τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ βράβευσε ο Δήμος Κηφισιάς

Τελετή βράβευσης των 253 εισαχθέντων, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων το έτος 2017, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τα Λύκεια του Δήμου Κηφισιάς διοργάνωσε το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου.

Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 στο Domotel Kastri Contemporary Hotel, το οποίο φιλοξένησε την εκδήλωση, γεμίζοντας από φοιτητές και φοιτήτριες, αποφοίτους των τεσσάρων Λυκείων του Δήμου.

Χαιρετισμό, κατά την έναρξη της εκδήλωσης, απηύθυναν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Αχιλλέας Κουρέπης.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς στον χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, τους απηύθυνε την παράκληση μετά τις σπουδές τους να επιστρέψουν στην πόλη τους, ενώ ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» μίλησε για την αξία και τη δύναμη της μάθησης, επισημαίνοντας ότι οι πρώτοι και καλύτεροι δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας κλήρωσης, αλλά σκληρής δουλειάς και μελέτης.

Οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, βραβεύθηκαν παρουσία: του αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Ν. Κόκκαλη, των σντιδημάρχων Σ. Παπασπύρου, Α. Κασιούρα, Π. Παπανικολόπουλου, Μ. Καυγαλάκη, των δημοτικών συμβούλων Π. Αστερίου, προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης «Μένανδρος», Ε. Αυλήτη, προέδρου της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Κ. Καραλή, προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Γ. Παντελεάκη, εντεταλμένου Παιδικών Σταθμών, Χ. Καλού, Δ. Αγαπάκη, αντιπροέδρου της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, Β. Βάρσου, Γ. Σκορδίλη, της προέδρου της Επιτροπής Ζωοφιλίας Δήμου Κηφισιάς, Τ. Χλωρακιώτη, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημ. Βικέλας» Α. Βαλασσοπούλου, Μ. Δαμάσχη, πρώην δημοτικών συμβούλων και των λυκειαρχών του Αναξαγόρειου Λυκείου Ν. Ερυθραίας, Π. Σπιθουράκη, του 2ου Λυκείου Κηφισιάς, Κ. Αθανασίου, του 3ου Λυκείου Κηφισιάς, Η. Κούτσικου, της πρώην λυκειάρχη του 2ου Λυκείου Κηφισιάς Ε. Σκλάβου και της πρώην υποδιευθύντριας του 1ου Λυκείου Κηφισιάς Ε. Παπαδημητρίου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Φωτεινή Γεωργαντά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet